Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

TOIMIVALLE YRITYKSELLE

On yrityksesi toimiala, kokoluokka tai tarpeet mitkä tahansa, me autamme ja neuvomme. Neuvontamme on maksutonta. Palvelemme Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella. Soita 044 702 2700 tai chattaa!

Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa!

Rahoitus ja talous kuntoon!

Onko yritykselläsi kehittämisidea tai investointisuunnitelma, jonka toteuttamiseen tarvitsette ulkopuolista rahoitusta? Mietittekö miten parantaisitte kannattavuutta tai saisitte kassavirrat vauhtiin?

Neuvomme yritys- ja tukirahoitusasioissa sekä taloushaasteissa. 

Lue lisää

Hinkua uusille markkinoille?

Haetpa sitten kasvua kotimaasta tai ulkomailta, sparraamme Sinua onnistumaan!

Autamme kansainvälistymisen ensiaskeleissa, kumppaneiden ja markkinatiedon hakemisessa - olkoon ilmansuuntana mikä tahansa. Tai jospa liittyisit mukaan vientiverkostoomme?

Lue lisää

Myynti kasvuun!

Takkuileeko myynti? Oletko eksyksissä lukemattomien tarjolla olevien markkinointikanavien kanssa? 

Sparraamme yritystäsi kilpailuedun määrittelyssä sekä oikeiden yhteistyökumppaneiden ja myynti- ja markkinointikanavien löytämisessä.

Lue lisää

Uudista tuotteita ja palveluita!

Halu uudistaa tuotetarjontaa, palveluita tai liiketoimintamalleja? Tarvitsetteko neuvoja tai apua tuotekehitysprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen?

Autamme projektien suunnittelussa sekä sopivimman rahoituksen, kumppaneiden ja palveluntarjoajien löytämisessä.

Lue lisää

Verkostoista buustia bisnekseen!

Toimivat ja luotettavat verkostot ovat tänä päivänä ihan must-juttu!

Niitä kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi liiketoiminnan ja oman osaamisesi kehittämisessä.

Lue lisää

Arjessa haasteita - kriisiä pukkaa?

Kannattavuusongelmia? Tai tarvetta kasvaa, muttet tiedä miten? Tuntuu, ettet osaa tai jaksa itseksesi ratkaista asiaa tai tilannetta? 

Tuemme ja neuvomme Sinua yrityksesi arkisten haasteiden ja kriisien selättämisessä. Autamme ihan kaikissa käytännön asioissa - myös jaksamisessa. Ota yhteyttä mieluummin ajoissa, ennen kuin on jo liian myöhäistä!

Lue lisää

Omistajanvaihdos ajatuksissa?

Suunnitteletko lähivuosina eläkkeelle jäämistä ja haluaisit löytää yrityksellesi jatkajan? Tai harkitsetko yrityksesi bisneksen osan myymistä? Oletko aikeissa laajentaa bisnestäsi yritysostolla?

Neuvomme ja autamme sekä myyjiä että ostajia omistajanvaihdoksiin valmistautumisessa sekä kaupan jälkeisessä bisneksen kehittämisessä. Puolueettomasti, luottamuksellisesti ja maksutta.

Lue lisää

Yrityskummi mentoriksi!

Kaipaatko kokeneen liike-elämän konkarin näkemyksiä, neuvoja ja tukea jossain yrityksesi toimintaan liittyvässä asiassa? Luotettavaa asiantuntijaa kulkemaan rinnallasi?

Suomen Yrityskummit -verkostoon kuuluva yrityskummi voi toimia sparraajanasi, keskustelukumppaninasi ja ohjata sinua päätöksenteossa.

Lue lisää

Kiertotaloudesta uutta bisnestä, tehokkuutta ja säästöjä

Ovatko tuotannon ylijäämämateriaalit yrityksellesi kustannuserä? Voisiko ne hyödyntää nykyistä paremmin? Vai etsiikö yrityksesi omaan tuotantoonsa uusiomateriaaleja?

Neuvomme ja autamme yritystäsi saamaan liiketoimintaa ja kustannusetuja materiaalien kierrosta ja tehokkaammasta hyödyntämisestä. Etsimme jatkuvasti yrityksille kumppaneita ja verkostoja, jotka voivat hyödyntää toistensa materiaaleja ja tuotannon sivuvirtoja.

Ota yhteyttä niin käydään läpi mahdollisuudet löytää säästöjä ja uutta bisnestä yrityksellesi!

Lue lisää

Digitalisaatiosta tehoa liiketoimintaan

Mikä digitalisaatio? Digimarkkinointi - CRM - IoT - tekoäly - 360° ym.? Tuttuja tai tuntemattomia termejä, mutta ajankohtaisia. Ehkä mietit, että mitä tuosta kaikesta kannattaisi alkaa hyödyntämään Sinun yrityksessäsi?

Neuvomme ja autamme valitsemaan digipakista kehittämistarpeisiinne soveltuvimmat työkalut ja tekijät.

Lue lisää

Mukaan hankintoihin ja investointeihin!

Onko yritykselläsi tuote, palvelu tai ratkaisu, jolle tarvittaisiin kokeilu- tai referenssikohde? Lahden seudulla käynnistyy jatkuvasti uusia investointeja, joihin haetaan uusia ratkaisuja.

Autamme kohteiden toteuttajia ja ratkaisujen tarjoajia löytämään toisensa. Neuvomme myös julkisten hankintojen ja investointikohteiden tarjouskilpailuihin osallistumisessa.

Lue lisää

Monipuolisia toimitiloja ja tontteja

Etsitkö sopivaa toimitilaa tai tonttia yrityksellenne? 

Lahden seudun toimitilahakemistosta löydät Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin, Lahden, Orimattilan ja Padasjoen vapaat toimitilat ja liiketontit. Tai ilmoitat niistä maksutta.

Lue lisää