Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Mukaan hankintoihin

Uudet ratkaisut testiin ja referensseiksi!

Lahden seudulla käynnistyy jatkuvasti uusia julkisia ja yksityisiä investointeja – yksittäisistä kohteista kuten kouluista ja asuinrakennuksista kokonaisiin aluerakentamiskohteisiin ja valtateihin. Näihin kohteisiin haetaan jatkuvasti uusia, innovatiivisia ratkaisuja, joilla voidaan esimerkiksi vähentää energiankulutusta tai luoda kokonaan uusia palveluita vaikkapa liikkumiseen tai ostamiseen. 

Yrityksellesi nämä kohteet tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja testaamaan uusia tuotteita ja palveluita todellisessa käytössä. Hallituissa kokeiluympäristöissä ratkaisuista voidaan jalostaa huomisen tuotteita ja palveluita – yhdessä loppukäyttäjien kanssa. Samalla yrityksesi saa tärkeän referenssin, jota voi esitellä tuleville ostajaehdokkaille!

LADEC on jatkuvasti mukana lukuisissa alueen kehitys- ja investointikohteissa hakemassa uusia innovatiivisia ratkaisuja yrityksiltä, ja auttamassa kohteiden toteuttajia ja ratkaisujen tarjoajia löytämään toisensa. 

Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa tai Padasjoella toimiva yritys!

Jos yritykselläsi on innovatiivinen tuote, palvelu tai ratkaisu, jolle tarvittaisiin kokeilu- tai referenssikohde, ole yhteydessä, niin käydään läpi alueella tarjolla olevat mahdollisuudet! Neuvontamme on maksutonta.

Mukaan julkisen sektorin tarjouskilpailuihin!

Lahden seudulla tehdään vuosittain satojen miljoonien eurojen edestä julkisia hankintoja: sosiaali- ja terveysalasta ja koulutuksesta kaupunkisuunnitteluun ja kunnallistekniikkaan sekä lukuisiin pienhankintoihin. Paikallisille yrityksille ne tarjoavat paljon mahdollisuuksia päästä mukaan tarjoamaan omia palveluitaan ja tuotteitaan. 

Varsinkaan tulevia, ehkä vasta tilaajan suunnittelupöydällä olevia hankintoja ei kuitenkaan aina ole helppo löytää. Joskus voi olla vaikea tietää tarkalleen, mitä tarjouskilpailuun mukaan lähteminen edellyttää ja mitä tarjoajalta odotetaan. Tilaajat puolestaan eivät aina tunne, millaisia tuotteita ja palveluita alueen yrityksillä olisi tarjota. 

Tutustu, luo hakuvahti ja osallistu julkisten hankintojen tarjouspyyntöihin:

Lahdessa käynnissä olevat julkiset hankinnat: HankintaSampo

Suomessa käynnissä olevat julkiset hankinnat: ​​​​​​​HILMA - hankintailmoitukset.fi

LADEC auttaa julkisia ostajia ja toiminta-alueensa yrityksiä  löytämään toisensa 

Toteutamme yhdessä toiminta-alueemme (Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila ja Padasjoki)​​​​​​​ kuntien ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa hankintatilaisuuksia, joissa kerrotaan tulevista hankinnoista ja odotuksista tarjoajia kohtaan. Mikäli yrityksesi toimii LADECin toiminta-alueella, voimme auttaa yritystäsi pääsemään esittelemään julkisille organisaatioille ratkaisujanne. Neuvontamme on maksutonta.

Seuraa LADECin nettisivuja ja some-kanavia ja bongaa tulevat hankintatilaisuudet!