Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

INSHAPE - Innovation Ecosystem for Healthy Active People in Europe

INSHAPE-kuvakaappaus_800px.jpg

 

INSHAPE-hankekokonaisuus on viidessä Euroopan maassa, yhteensä 21 kumppanin toimesta toteutettava innovaatiohanke, jossa kehitetään digitaalisia ratkaisuja kansalaisten terveyteen ja hyvinvointiin. Suomesta hankkeessa ovat mukana Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahdessa toimiva LAB-ammattikorkeakoulu sekä Jyväskylän yliopisto, Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Lapin ammattikorkeakoulu.

Hankekokonaisuuden kokonaisbudjetti on noin 9,6 miljoonaa euroa. Budjetista ohjautuu Lahden seudulle LADECin ja LAB-ammattikorkeakoulun ajalla 1.9.2023 - 31.8.2026 toteutettaviin toimenpiteisiin yhteensä noin 0,9 miljoonaa euroa. LADECin osuus on runsaat 0,5 miljoonaa.

LADECin vastuulla INSHAPE-hankkeessa ovat toimenpiteet, joilla pyritään tunnistamaan sijoittajaverkostoja ja tuetaan yritysten liiketoiminnan kehittämistä.  Hankkeen toimenpiteet tukevat LADECin koordinoiman urheiluliiketoiminnan kehittämiseen tähtäävän Lahti Sports Hub -alustan kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä ja Lahden kansallisen roolin vahvistamista urheiluosaamisen viennissä. Myös Lahden seudun tunnettuus kansainvälisenä investointikohteena lisääntyy.

 

FI Euroopan unionin osarahoittama_POS.png

 

Lue lisää -> http://epsi.eu/project/inshape/
 

Lisätietoja antaa - ota yhteyttä:

LADEC-Vanhamaki-Isto-3574_face_100x150px.jpg
 

Isto Vanhamäki 
Johtaja | Yritysympäristön kehittäminen
+358 40 727 6376 | isto.vanhamaki@ladec.fi