Monta tietä yrittäjäksi

Osuuskunta - omistajanvaihdos - sukupolvenvaihdos

Osuuskuntaneuvonta

Voit käynnistellä - ja kehittää suunnittelemaasi yritystoimintaa vielä perustamatta omaa yritystä liittymällä jo toimivaan osuuskuntaan. Uuden osuuskunnan perustaminen on myös eräs vaihtoehto henkilö- tai osakeyhtiölle.

Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika osuuskuntatoimintaan perehtyneeltä yritysneuvojaltamme! Hän kertoo lisää tästä ja muistakin vaihtoehdoista - ja auttaa sinua kaikissa yritystoiminnan käynnistämisasioissa eteenpäin.

Yrityksen osto: Omistajan- ja sukupolvenvaihdosneuvonta

Yrittäjäksi voi ryhtyä myös ostamalla toimivan yrityksen. Se voi olla jopa oman perustamista parempi vaihtoehto aloittaa yritystoiminta.

Oman yrityksen perustamiseen verrattuna toimivan yrityksen tai toimivan liiketoimintakokonaisuuden ostaminen mahdollistaa keskittymisen yrityksen kehittämiseen sen sijaan, että aikaa ja rahaa kuluu tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen tai asiakkaiden hankintaan. Lähivuosina yli 70 000 pientä- ja keskisuurta yritystä on omistajavaihdoksen edessä.

Tarjoamme opastusta omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteissa sekä yrityksen ostajalle että myyjälle. Varaa aika henkilökohtaiseen, maksuttomaan sparraukseen!

Lue myös: Perustamisneuvonta