Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Monta tietä yrittäjäksi

Osuuskunta - omistajanvaihdos - sukupolvenvaihdos

Voit käynnistellä ja kehittää suunnittelemaasi yritystoimintaa myös perustamatta omaa yritystä: liittymällä jo toimivaan osuuskuntaan, perustamalla uuden osuuskunnan tai ostamalla jo toimivan yrityksen tai jonkun toimivan yrityksen liiketoiminnan osan. Tai jatkamalla vanhempiesi tai isovanhempiesi yritystoimintaa. Meiltä LADECista saat maksutonta neuvontaa ja opastusta myös kaikissa näissä asioissa. 

Palvelemme 7 kunnassa:

  • Lahdessa
  • Asikkalassa
  • Hartolassa
  • Hollolassa
  • Iitissä
  • Orimattilassa
  • Padasjoella

Osuuskuntaneuvonta

Uuden osuuskunnan perustaminen on yksi vaihtoehto henkilö- tai osakeyhtiölle.

Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika osuuskuntatoimintaan perehtyneeltä yritysneuvojaltamme! Hän kertoo lisää tästä ja muistakin vaihtoehdoista - ja auttaa sinua kaikissa yritystoiminnan käynnistämisasioissa eteenpäin.

Yrityksen osto: Omistajan- ja sukupolvenvaihdosneuvonta

Yrittäjäksi voi ryhtyä myös ostamalla toimivan yrityksen. Se voi olla jopa oman perustamista parempi vaihtoehto aloittaa yritystoiminta.

Oman yrityksen perustamiseen verrattuna toimivan yrityksen tai toimivan liiketoimintakokonaisuuden ostaminen mahdollistaa keskittymisen yrityksen kehittämiseen sen sijaan, että aikaa ja rahaa kuluu tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen tai asiakkaiden hankintaan. Lähivuosina yli 70 000 pientä- ja keskisuurta yritystä on omistajavaihdoksen edessä. 

Olit sitten yrityksen osto- tai myyntiaikeissa, tai suunnittelet joskus tulevaisuudessa sukupolvenvaihdosta, ota yhteyttä, meiltä LADECista saat maksutonta opastusta ja neuvontaa!

Neuvontamme on ehdottoman luottamuksellista.

FI-ISO-9001_93x200px.jpgKuulumme Suomen Uusyrityskeskus -verkostoon ja noudatamme yrittäjyysneuvonnassamme verkoston ISO 9001 -laatusertifioitua neuvontaprosessia. Tarvittaessa hyödynnämme myös kehitysyhtiömme ja laajan asiantuntijaverkostomme osaamista neuvontaprosessissa.

Suomen Uusyrityskeskus ry:n liikemerkki, kuviona U:n muotoinen vihertävä logo

 

 

 

 

Lue myös: Perustamisneuvonta

Lue lisää yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista: Perustamisopas