Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Hyvinvointi & Liikunta

Hyvinvoinnin ja liikunnan ala kasvaa ja monipuolistuu ripeästi Lahden seudulla. Kansainvälisesti tarkasteltuna se on yksi kannattavimmista. Haluatko päästä kiinni alan kotimaiseen kasvuun? Mietitkö miten ratkaisusi sopeutuu kansainvälisille markkinoille? LADEC avaa Lahden seudun yrityksille ovet alan huippu-osaamisen ja yritysverkoston pariin.

Hyvinvoinnilla tarkoitetaan liikunnan lisäksi terveysteknologiaa, monipuolisia tuotteita ja palveluita, joilla saavutamme tasaisemman vireystilan, lisäämme tasapainoa ja jopa tuottavuutta. Hyvinvoivat asukkaat muodostavat vahvoja yhteisöjä ja Lahden katukuvaa piristävät vuoden ympäri perinteiset korttelilajit ja huippu-urheilua kehitetään liikuntakeskittymissä.

Lahden seudulta löytyy useita menestystarinoita, joilla ylläpidetään ja parannetaan ihmisen toimintakykyä, terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Lahden seudulla on helppoa kehittää tulevaisuuden liikkumiseen, hyvinvointiin ja terveysteknologiaan liittyvistä ideoista kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa. Seudulla panostetaan vahvasti yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin. Yhä terveystietoisemmat asiakaskunnat houkuttelevat uusia toimijoita alalle.

LADECin avulla kartoitat mille hyvinvoinnin ratkaisuille on kysyntää ja poimit taskuusi parhaat referenssit seudun kokeiluympäristöistä.       

LADEC edistää Lahden seudun kehittymistä Pohjoismaiden johtavaksi terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymäksi.

LADECin tavoitteena on luoda Lahden seudusta Pohjoismaiden johtava terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin osaamiskeskittymä. Avullamme hyödynnät seudun hyvinvointi- ja urheiluvalmennuksen, -koulutuksen, välineteknologian ja tapahtumakonseptien osaamispohjan suunnatessasi kansainvälisille markkinoille. 
 

Kiinan ja Japanin talviurheilun vientiverkostot käytössäsi

Lahti Winter know-how tunnettaan Kiinan ja Japanissa laadukkaana Pohjoismaisena talviurheilun verkostona. Markkinoilla arvostetaan urheilututkimuksen soveltamista suoraan lajeihin ja lumi- ja jääurheilun harrastajamäärät lisääntyvät vauhdilla. Etenkin mentorointi- ja self-help-konsepteilla sekä erilaisilla kuntoilun ja vapaa-ajan välineillä on kova kysyntä. LADEC vauhdittaa ratkaisusi asettumista näille markkinoille.  


LADEC AUTTAA LAHDEN SEUDUN HYVINVOINTI & LIIKUNTA-ALAN YRITYKSIÄ


Markkinatuntemus käyttöösi

  • Autamme kehittämään liikkumiseen, hyvinvointiin ja terveysteknologiaan liittyvistä ideoista kannattavaa liiketoimintaa.
  • Asiantuntijamme ja verkostomme avulla pääset kehittämään ja kaupallistamaan talviurheiluun liittyviä ratkaisuja.
  • Ladec järjestää ja kartoittaa alan monipuolisia tilaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä mm. kasvua ja rahoitusta etsiville  

Markkinat haltuun kotimaassa

  • Kehitämme hyvinvointia edistävien yritysten yhteistyöverkostoa, joka tukee paikallista elinkeinoelämää ja edistää kotimaista vientiä.
  • Rohkaisemme alueen yrityksiä ja hyvinvointialan koulutus-, valmennus- ja tutkimusorganisaatioita yhteistoimintaan ja ideoimaan yhdessä tulevaisuuden ratkaisuja. 

...ja globaalisti

  • Hyödynnät kansainvälisen verkostomme ja autamme vientiin liittyvissä kartoitus- ja selvitystoimissa
  • Autamme kohdemarkkinoita ymmärtämään kotimaisten ratkaisuiden hyödyt ja autamme sopeuttamaan ratkaisusi kohdemarkkinoille.