Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Avoimet työpaikat

LADEC-rekrykuva_kesa2022_valklogo_1200x630px.jpg
 

LADEC auttaa vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle. Kehitämme ja markkinoimme Lahden seutua vetovoimaisena yritysympäristönä. Palvelemme seitsemässä kunnassa: Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa, Orimattilassa ja Padasjoella. Neuvontapalvelumme yrityksille on maksutonta. Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Uskomme, että missään muualla et saa samanlaista näköalapaikkaa yrityselämään. 

 

Päivitetty 22.1.2024

Tällä hetkellä meillä LADECissa ei ole avoimia työpaikkoja haettavissa.

Työpaikkahakemusten lähetysosoite: rekry@ladec.fi

---
LAB-ammattikorkeakoulun opiskelija - kiinnostaisiko sinua työharjoittelu viestintä- ja markkinointitiimissämme? 

Tarjoamme viestintä- ja markkinointitiimissämme kahdesti vuodessa - keväällä ja syksyllä - palkallisia 3-5 kuukauden kestäviä työharjoittelupaikkoja LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden tai muotoilun 2. tai 3. vuosikurssin opiskelijoille. 

Viestintä- ja markkinointitiimissämme työharjoittelija pääsee aina "oikeisiin töihin" ja saa taitojen sekä osaamisen kehittyessä uusia vastuita.

Ilmoitamme työharjoittelupaikoistamme aina LUT & LAB Urapalvelujen JobTeaser-työpaikkaportaalissa.

  • Kevään 2024 työharjoittelijapaikkojen haku on päättynyt.
  • Seuraavan kerran haemme työharjoittelijaa ViMa-tiimiimme syksyksi 2024. Haku on avoinna JobTeaserissa heinä-elokuussa.
  • Muistathan laittaa profiilisi JobTeaserissa kuntoon, niin löydät tiedot LADECin työharjoittelupaikoista!

Katso videolta työharjoittelijoittemme näkemyksiä -> https://youtu.be/iNDJRLZvzpE 

---
Tykkää ja seuraa LADECia somessa!

Kun tykkäät ja seuraat LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme sekä yritystoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista! Linkit sometileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.