Avoimet työpaikat

LADEC-rekry-yleinen_1200x300.jpgLADEC on ainutlaatuinen työpaikka: Autamme vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – niiden liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle.  

Uskallamme väittää, että missään muualla et saa samanlaista kattausta yrityselämän koko kirjoon! Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen.

Toimintamme mahdollistavat seutumme kunnat: Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila ja Padasjoki, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä yritysten arjessa auttamiseksi.

23.4.2021 
Meillä LADECissa on juuri nyt avoimena kaksi mielenkiintoista tehtävää:

LADEC-rekry-liikunta_1200x300.jpgHaemme Hyvinvoinnin ja liikunnan liiketoimintakehittäjää

Lahden seudulla on monipuoliset harrastusmahdollisuudet liikuntaan ja Lahti on kansainvälisesti tunnettu urheilukaupunki. Seudulla on myös kaksi merkittävää urheiluopistoa, joista Pajulahti on sekä Suomen Olympiakomitean että Suomen Paralympiakomitean virallinen valmennuskeskus. Urheiluun liittyvää liiketoimintaa alueella harjoitetaan mm. urheiluvälineiden, -vaatteiden sekä erilaisten tarvikkeiden saralla. Täällä on tavoitteena tuoda yhteen alueen ja suomalaisen urheiluliiketoimintaosaamisen, urheilusektorin innovaatiot kansalliseksi voimavaraksi. Lahti Sports Hub -hankkeen kautta kehitetään paikallista urheilun liiketoimintaekosysteemiä ja edistetään Lahden kansallista veturiroolia urheiluosaamisen viennin ja SportsBusinessHub Finland -toiminnan käynnistämisessä. Toiminnalla tuetaan Lahden seudun asemaa erityisesti Euroopan ja Aasian välisen urheiluliiketoiminnan gateway-alueena ja siten urheiluviennin veturina. 

Haemme tiimimme vahvistukseksi Sinua, tulevaisuusorientoitunutta osaajaa, kehittämään yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa urheilu-, liikunta- sekä hyvinvointiyritysten liiketoimintaa.

Tehtävässäsi kontaktoit yrityksiä ja suunnittelet sekä toteutat Lahti Sports Hubin kehittämiseen liittyviä käytännön toimenpiteitä yritysten ja sidosryhmien kanssa. Tehtäväsi on tunnistaa yritysten palveluliiketoimintaan, investointeihin ja tuote-/teknologian valmistukseen liittyviä kehitystarpeita ja -aihioita sekä auttaa niitä toteutumaan. Yhdistät yrityksiä, korkeakouluja ja muita toimijoita tarve- ja markkinalähtöisiin kehityshankkeisiin, ja autat löytämään niille rahoituksen ja kumppanit. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen projektipäällikön kanssa.

Sinulla on vahva osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä erityisesti pk-yritysten osalta. Olet liiketoimintaorientoitunut, mutta osaat työskennellä luontevasti myös julkisen sektorin ja tutkimusorganisaatioiden kanssa. Sinulla on sujuvat yhteistyötaidot, koska tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä muiden asiantuntijoidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme lisäksi urheilu-, liikunta- ja hyvinvointisektorin tuntemusta. 

Hae mukaan osaavaan joukkoomme!

Kyseessä on määräaikainen työsuhde ajalla 16.8.2021 - 31.12.2022.

Mahdolliset kysymykset tehtävästä voit esittää Päivi Karttuselle puhelimitse 050 568 7446 keskiviikkona 28.4. klo 15-16 tai tiistaina 4.5. klo 15-16. 

Hakemus palkkatoivomuksineen rekry@ladec.fi 9.5.2021 mennessä.


 

LADEC-rekry-kiertotalous_1200x300.jpgHaemme kiertotalouden ja kestävän energian liiketoimintakehittäjää

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 ja asettanut tavoitteekseen olla hiilineutraali kaupunki jo vuonna 2025 – ensimmäisenä Suomessa. Lahden seutu on ollut jo pitkään kiertotalouden ja ympäristöliiketoiminnan edelläkävijä: esimerkiksi kotitalousjätteistämme hyödynnetään yli 99 %, ja hiilestä luovuimme kaupungin energiatuotannossa jo pari vuotta sitten. Alueen yliopistoissa ja korkeakouluissa on vahvaa, kansainvälisen tason tutkimusta ja koulutusta. Lahden seutu tarjoaakin ylivertaisen paikan kiertotalouteen, kestävään energiatuotantoon ja ympäristöosaamiseen liittyvälle vastuulliselle liiketoiminnalle. 

LADEC tukee alueen yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä, auttaa kasvuyrityksiä saamaan rahoitusta ja kansainvälisiä kumppaneita sekä tuo yrityksiä ja korkeakouluja yhteistyöhön uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseksi ja pilotoimiseksi. Tuemme myös asiakkaitamme kansainvälisissä vientiprojekteissa. 

Haemme nyt joukkoomme Sinua, tulevaisuuteen orientoitunutta osaajaa, kehittämään yhdessä alueen yritysten kanssa kiertotalouteen ja kestävään energiatuotantoon liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja sitä kautta tukemaan vihreää siirtymää kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Tehtäväsi on tunnistaa yritysten yhteisiä liiketoiminnan kehitystarpeita sekä auttaa niitä toteutumaan. Suunnittelet sekä toteutat erilaisia liiketoimintaan tähtääviä käytännön toimenpiteitä, ja osallistut uusien yritysten kontaktointiin. Yhdistät yrityksiä, korkeakouluja ja muita toimijoita tarve- ja markkinalähtöisiin kehityshankkeisiin, ja autat löytämään niille oikeat kumppanit. Olet mukana kehittämässä Lahden seudun kiertotalouden kansainvälisesti vetovoimaisena keskittymänä, joka houkuttelee myös uusia yrityksiä alueelle.  

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (amk/yliopisto), mutta erityisesti toivomme sinulta kokemusta työskentelystä asiakkaiden parissa ja kyvystä tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Olennaista on, että osaat hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja viedä johdonmukaisesti eteenpäin kehitysprosesseja. Sinulla on sujuvat yhteistyötaidot, koska tulet työskentelemään tiiviisti yhdessä muiden asiantuntijoidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Hae mukaan tiimiimme!

Mahdolliset kysymykset tehtävästä voit esittää Tomi Turalle puhelimitse 050 323 1050 torstaina 29.4. klo 11-14 tai torstaina 6.5. klo 9-12.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@ladec.fi 9.5.2021 mennessä.
 

---
Eikö kumpikaan näistä avoimista tehtävistä ole sinun osaamisalaasi?

Tykkää ja seuraa LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme! Linkit sometileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.