Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Avoimet työpaikat

LADEC-rekrykuva_kesa2022_valklogo_1200x630px.jpg
 

LADEC auttaa vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle.  Palvelemme seitsemässä kunnassa: Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa, Orimattilassa ja Padasjoella. Neuvontapalvelumme on maksutonta.  

Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Uskomme, että missään muualla et saa samanlaista näköalapaikkaa yrityselämään.  

 

20.9.2023

Haemme nyt joukkoomme Sinua, tulevaisuuteen orientoitunutta osaajaa, 

Elintarviketeollisuuden liiketoimintakehittäjäksi

vastaamaan erityisesti Lahden seudun vahvan ruoka- ja juomaklusterin kehittämisestä sekä elintarvikealan yritysten palvelemisesta.  

 

Lahden seutu on Suomen suurimpia kaupunkiseutuja, jonka kasvava keskus on yliopistokaupunki Lahti. Alueemme on yksi maamme merkittävimmistä elintarviketeollisuuden keskittymistä. Meidät tunnetaan erityisesti viljaa jalostavasta ruoka- ja juomateollisuudesta, ja täällä toimii useita tunnettuja brändejä sekä Suomen mittavin alan verkosto, Päijät-Hämeen Viljaklusteri. Lähivuosina elintarviketeollisuus tulee kasvamaan alueella satojen miljoonien investoinneilla ja sadoilla uusilla työpaikoilla.  

Haluamme vastata kansalliseen tavoitteeseen kaksinkertaistaa Suomen ruokavienti ja nostaa merkittävästi sen jalostusarvoa. Olemme käynnistäneet alan yritysten ja oppilaitosten kanssa uuden yhteistyöverkoston, Food Campus Finlandin. Sitä toteuttamaan haemme nyt elintarvikebisnestä ymmärtävää kehittäjää.  

Sinun tehtävänäsi on viedä eteenpäin ja kasvattaa elintarvikeyritysten verkostoa sekä auttaa yritysten liiketoiminnan kehitystarpeita ja investointeja toteutumaan Lahden seudulla. Yhdistät yrityksiä, korkeakouluja ja muita toimijoita tarve- ja markkinalähtöisiin kehityshankkeisiin, ja autat löytämään niille rahoituksen ja kumppanit. Vastaat Päijät-Hämeen Viljaklusterin käytännön toiminnasta tiiviissä yhteistyössä klusteriyritysten kanssa.  

Keskeinen osa työtäsi on Food Campus Finland -yhteistyö. Saat tehtäväksesi kehittää ja kasvattaa verkostoa yhdessä kumppaniemme kanssa. Erityisesti toivomme Sinulta kykyä ja halua viedä suomalaista elintarvikeosaamista maailmalle sekä ymmärrystä yritysklusterin brändin rakentamisesta ja kehittämisestä. Teet työtä aktiivisesti kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa tunnistaen klusterin kasvu- ja investointimahdollisuuksia.  

Sinulla on osaamista kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä, mielellään elintarvikesektorilta. Olet liiketoimintaorientoitunut, mutta sinulla on näyttöä myös luontevasta työskentelystä julkisen sektorin ja tutkimusorganisaatioiden kanssa. Kansallisten ja kansainvälisten rahoituskanavien (mm. Business Finland, EU) ja kehityshankkeiden tuntemus on sinulle eduksi. Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointi- ja yhteistyötaidot, joiden avulla luot verkostoja ja pystyt vakuuttamaan muut Lahden seudun mahdollisuuksista. Hyvä englannin kielen taito on työssäsi välttämätön. Sopiva koulutustausta työhösi on esimerkiksi korkeakoulutasoinen teknistaloudellinen tai kaupallinen koulutus.  

Hae mukaan tiimiimme!

Pääset luomaan suomalaisen elintarvikealan tulevaisuutta yhdessä sitoutuneen yritys- ja kumppaniverkoston sekä rennon ja eteenpäin katsovan työyhteisömme kanssa.  

Mahdolliset kysymykset tehtävästä: toimitusjohtaja Tomi Tura, 050 323 1050 tiiistaina 26.9. klo 9-11 tai keskiviikkona 27.9. klo 14-16.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@ladec.fi perjantaihin 6.10.2023 mennessä.

---

Lue lisää -> Food Campus Finland kasvattamaan Suomen ruokaosaamista ja -vientiä

---
Tykkää ja seuraa LADECia somessa!

Kun tykkäät ja seuraat LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme sekä yritystoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista! Linkit sometileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.