Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Avoimet työpaikat

Lahden seutu on Suomen suurimpia kaupunkiseutuja, jonka kasvava keskus on yliopistokaupunki Lahti. Alueellamme toimii yli 10 000 yritystä ja elinkeinorakenteemme on monipuolinen. Alueemme tunnetaan muun muassa ympäristöosaamisesta, elintarviketeollisuudesta sekä valmistavasta teollisuudesta. Sähköinen liikenne, urheiluliiketoiminta ja ohjelmistoala ovat esimerkkejä kasvavista tulevaisuuden aloistamme. 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy auttaa vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle. Kehitämme ja markkinoimme Lahden seutua vetovoimaisena yritysympäristönä. Palvelemme seitsemässä kunnassa: Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa, Orimattilassa ja Padasjoella. Vuoden 2025 alusta alkaen toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Heinola, Kärkölä sekä Sysmä. Neuvontapalvelumme yrityksille on maksutonta.

Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Uskomme, että missään muualla et saa samanlaista näköalapaikkaa yrityselämään! 

 

Päivitetty 20.6.2024

Tällä hetkellä meillä LADECissa ei ole avoimia työpaikkoja haettavissa.

Kun tykkäät ja seuraat LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme sekä yritystoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista! Linkit sometileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.

Työpaikkahakemusten lähetysosoite: rekry@ladec.fi

---

LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden 2. tai 3. vuoden opiskelija - kiinnostaisiko sinua työharjoittelu viestintä- ja markkinointitiimissämme? 

Tarjoamme työharjoittelupaikkaa viestintä- ja markkinointitiimissämme. Olemme saaneet opiskelijoilta kiitosta toteutuneista "ViMa"-työharjoitteluistamme: "Loistava oppimisen areena hyvässä työyhteisössä".

 • Aloitus: Syyskuun 2024 alusta (sovittavissa)
 • Palkkaus: Palkallinen
 • Työn kesto: 3-5 kk
 • Työaika: Kokoaikatyö
 • Työn luonne: Työharjoittelu

Viestintä- ja markkinointitiimimme tehtäväkenttä on monipuolinen. Tiimin työ- ja projektitilanteesta sekä harjoittelijan osaamisesta riippuen työtehtäviin voi sisältyä seuraavia asioita:

 • Sosiaalisen median ylläpitoa/postauksia (Facebook, Instagram ja LinkedIn)
 • Internetsivujen päivittämistä
 • Erilaisia tapahtumajärjestelyihin liittyviä tehtäviä
 • Uutiskirjeiden suunnittelua ja luomista
 • Rekistereiden ylläpitoa ja yhteystietojen keräämistä
 • Osallistumista mahdollisiin esite- ja nettisivuprojekteihin
 • Pienimuotoisia valokuvaus- ja videokuvausprojekteja

Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi on markkinointi- ja viestintäorientoituneisuus ja verkko-, some- ja kuvankäsittelyosaaminen - tai ainakin kiinnostus niitä kohtaan.

Työssä käytetään Adobe Creative Cloud -ohjelmistoja, erityisesti Photoshopia, sekä erilaisia verkkosivualustoja. Tarvittaessa perehdytämme niiden käyttöön.

LADECin ViMa-tiimissä on rento ilmapiiri, mutta myös vahva tekemisen meininki. Harjoittelija pääsee meillä aina oikeisiin töihin ja saa taitojen sekä osaamisen kehittyessä uusia vastuita. Uskomme, että missään muualla et saa samanlaista näköalapaikkaa yrityselämään! 

Tutustu LADECiin ja palveluihimme lisää:

-> ladec.fi = tallä sivustolla
-> lahtibusinessregion.fi
-> some-kanavissamme (löydät linkit niihin tämän sivun alaosasta).

Katso meillä harjoittelussa olleiden näkemyksiä videolta:

https://youtu.be/iNDJRLZvzpE

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ladec.fi , viestiin otsikoksi: ViMa-työharjoittelu

---
Tykkää ja seuraa LADECia somessa!

Kun tykkäät ja seuraat LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme sekä yritystoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista! Linkit sometileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.