Avoimet työpaikat

LADEC-rekrykuva_kesa2022_valklogo_1200x630px.jpg
LADEC on ainutlaatuinen työpaikka: autamme vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – niiden liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle. Uskallamme väittää, että missään muualla et saa samanlaista kattausta yrityselämän koko kirjoon. Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Toimintamme mahdollistavat seutumme kunnat: Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila ja Padasjoki, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä yritysten arjessa auttamiseksi.

Autamme yrityksiä syntymään, uusiutumaan, kehittymään, kasvamaan, kansainvälistymään ja sijoittumaan Lahden seudulle, näin alueelle syntyy työpaikkoja, elinvoimaa ja hyvinvoivia asukkaita.

 

18.7.2022

Haemme joukkoomme sinua, tulevaisuuteen orientoitunutta ja innovatiivista TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävässäsi vastaat Lahden kehitysyhtiö LADEC Oy:n operatiivisesta toiminnasta sekä sen tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Vastaat siitä, että Lahden alueen menestystä tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Johdat kokeneella, tavoitteellisella, motivoivalla ja kehittämishakuisella otteella kolmenkymmenen hengen asiantuntijaorganisaatiotamme. Työssäsi osallistut Lahden alueen elinvoimatyön strategiseen johtamiseen ja toteuttamiseen eri ryhmissä ja verkostoissa. Teet aktiivista ja tuloksellista yhteistyötä niin yrityselämän kuin julkisen sektorin sidosryhmien kanssa sekä olet innostava johtaja. Ymmärrät mitä yritykset odottavat alueen yritysympäristöltä, lähdet aktiivisesti johtamaan alueen kehitystyötä ja hahmotat laajat kokonaisuudet.

Sinulla on kokemusta tulosvastuullisista liiketoiminnan johtamisen tehtävistä, monipuolista kokemusta yrityselämästä ja olet toiminut esihenkilönä useamman vuoden ajan. Ymmärrät, miten ylivertainen asiakaskokemus saadaan aikaan ja osaat viedä sen käytännön työhön tiimisi kanssa.

Arvostamme kokemusta muutosjohtamisesta, kansainvälisestä työympäristöstä sekä hankeosaamisesta. Menestyksekäs työtehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia neuvottelutaitoja, epäsuoran vaikuttamisen taitoja ja aktiivisuutta. Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa, erinomaisia verkostoitumistaitoja, esiintymis- ja kommunikaatiovalmiuksia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työssäsi pääset toimimaan erittäin monipuolisen yrityskentän ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Tartuthan tilaisuuteen varsinkin, jos koet sydämessä paloa yritysten ja Lahden seudun menestymistä kohtaan!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Liena Silen, puh. 040 482 6770 liena.silen@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 5.8.2022 tämän linkin kautta.

Haastattelut toteutetaan 15.8.2022 Lahdessa, rekrytointiin liittyvät henkilöarvioinnit toteutetaan viikolla 34.

Haku alkaa 14.7.2022 ja päättyy 5.8.2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

 

Lahden Seutu

Lahden seutu on kasvava yritysympäristö Helsingin metropolialueen kyljessä. Se on yksi suomalaisen teollisuuden syntysijoista, josta monet kansainvälisestikin tunnetut brändimme ovat lähtöisin. Lahden seudulla toimii yli 10 000 yritystä.

Lahti, yli 200 000 asukkaan talousalueen keskus, on Suomen nuorin yliopistokaupunki ja Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Se tarjoaa ison kaupungin palvelut, Etelä-Suomen parhaat liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet sekä nopeat yhteydet maailman metropoleihin. Alueen ylivoimainen sijainti, voimakkaasti kasvava yliopistotoiminta, vahvat yritysklusterit ja kustannustehokas toimintaympäristö tarjoavat ylivertaisen paikan kehittyvälle ja vastuulliselle liiketoiminnalle.