Avoimet työpaikat

LADEC-rekrykuva_10-2019_300x300px.jpg

Yhtiöllämme on yksinkertainen tehtävä: auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Lahden seudulla.

Teemme intohimolla työtä alueemme ja sen yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Olemme kuntien omistama, mutta työskentelemme yritysten käytännön arjessa. 

Vaikka asiakkaidemme perustarpeet eivät ole muuttuneet, yritystoiminnan perusteita ja toimintatapoja ravistellaan monesta suunnasta.

Haluamme, että Lahden seudun yritykset, pienet ja suuret, ovat kärkijoukoissa kyvykkyydessään uudistua ja vastata globaaleihin tulevaisuustrendeihin. 

HAEMME NYT LIIKETOIMINTAKEHITTÄJÄÄ!

Julkaistu 9.10.2019

Haemme joukkoomme Sinua, tulevaisuuteen orientoitunutta osaajaa,

haastamaan ja oivalluttamaan alueen mikro- ja pk-yrityksiä toimintansa uudistamisessa ja asiakaslähtöisessä kehittämisessä.

Käytännössä työsi on esimerkiksi yritysten sparraamista kilpailuedun määrittelyssä, myynnin ja markkinoinnin kehittämiskohteiden tunnistamisessa sekä oikeiden yhteistyökumppanien ja myynti- ja markkinointikanavien löytämisessä.

Odotamme Sinulta kokemusta myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä asiakasrajapinnassa. Ja mikäli ELYn ja Business Finlandin rahoitusinstrumentit myynnin kehittämisessä ovat sinulle tuttuja, katsomme sen eduksesi.

Mikä onkaan sinun vahvuutesi ja osaamisalueesi liiketoiminnan kehittämisessä?

Liiketoimintakehittäjän työssä pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä muun osaajaverkoston kanssa. Tartuthan tilaisuuteen varsinkin, jos koet sydämessä paloa Lahden seudun menestymistä kohtaan!

Mahdolliset kysymykset tehtävästä voit esittää tiistaina 15.10. klo 8-10 ja perjantaina 18.10. klo 8-10 Päivi Leppäselle, puh. 050 568 7446.

Hakemus palkkatoivomuksineen tulee lähettää osoitteeseen rekry@ladec.fi keskiviikkoon 23.10.2019 mennessä.

---
P.S. Tykkää ja seuraa LADECia somessa, Facebookissa, Instassa ja LinkedInissä, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa tulevista avoimista tehtävistämme! Linkit some-tileihimme löydät tämän sivustomme alapalkista.