Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Yrityskummi mentoriksi

yrityskummipalvelu

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto, jonka jäsenet tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseen. He ovat rehellisiä ja hyvämaineisia, ja noudattavat Suomen lakeja ja hyvää liiketapaa. Heitä ohjaa Sinun yrityksesi etu.

Yrityskummilta saat tukea yrityksesi ja sen ympäristön tarjoamien mahdollisuuksien hahmottamisessa.

  • Yrityskummi toimii sparraajanasi ja keskustelukumppaninasi.
  • Yhdessä yrityskummin kanssa analysoit yrityksesi toimintavaihtoehdot ja asetat niiden pohjalta kehitystavoitteet.
  • Yrityskummi on myös tukenasi, kun punnitset keinoja asettamiesi tavoitteiden saavuttamiseksi, toimenpidesuunnitelmien toteuttamisessa ja saavutettujen tulosten seurannassa.
  • Hän tukee Sinua päätöksenteossasi. Teet itse kuitenkin päätökset ja vastaat niiden toteuttamisesta. Yrityskummi kulkee rinnallasi, esittää kysymyksiä ja tarjoaa tukea ja virikkeitä vastauksien löytämiseksi.

Lue lisää: Suomen Yrityskummit ry

"Yrityskummi ymmärsi heti haasteeni."
Ari Hokkanen | Finnester Coatings, Lahti

Lahden seudulla toimivien noin 20 yrityskummin ja yritysten välistä toimintaa koordinoi LADEC

Yrityskummipalvelu täydentää LADECin mikro- ja pk-yrityksille suunnattua palvelutarjontaa. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista.

Lahden seudulla toimivien yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen, omistajanvaihdokset jne. Usealla Lahden seudun yrityskummilla on myös kokemusta tuotannollisten yritysten liikkeenjohdollisten haasteiden ratkomisesta.

Haluaisitko Sinä yrityksellesi mentorin? Ota yhteyttä LADECin Yrityskummit-aluekoordinaattoriin!