YRITYKSEN PERUSTAJALLE

Neuvomme ja autamme yrityksen perustamisessa Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella. Henkilökohtaisesti, luottamuksellisesti ja maksutta. – Soita 044 702 2700 tai chattaa!

"Autamme vuosittain yli 200 yrittäjätarinaa alkuun. Meidän luokse voi tulla sparraamaan idean verson tai valmiin liikeidean kanssa.”

Varmista hyvä startti: tule perustamisneuvontaan!

Hienoa - olet päättänyt perustaa yrityksen!

Yksin Sinun ei kannata pähkäillä kaikkea. Kannattaa tulla yritysneuvojamme juttusille,sillä yli 80 prosenttia neuvonnassamme käyneistä yrityksistä toimii vielä viiden vuoden jälkeen.

Sparraamme liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä ja kannattavuuslaskelmissa. Autamme rahoituksen hakemisessa. Ja neuvomme yritysmuodon valinnassa. - Saat meiltä sparrausta ihan kaikissa käytännön asioissa!

Lue lisää

NEUVONTAA SAAT MYÖS ILMAN AJANVARAUSTA - AIVAN LAHDEN KESKUSTASSA!
Tervetuloa tapaamaan yritysneuvojaamme Dooroomiin ma-pe klo 8.30-16.00 Rautatienkatu 20:een.
Neuvontamme on maksutonta.

 

Monta tietä yrittäjäksi

Tiesitkö, että yritystoimintaa voi käynnistellä ja kehittää myös perustamatta omaa yritystä: liittymällä jo toimivaan osuuskuntaan.

Voit myös ostaa jo toimivan yrityksen tuotteineen tai palveluineen, irtaimistoineen, kaikkineen. Tai voit ostaa vain liiketoiminnan.

Punnitaan yhdessä eri yritysmuotoja ja vaihtoehtoja!

Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika palvelunumerostamme 044 702 2700 tai chatin kautta. Tai tule juttusillemme Dooroomiin Rautatienkatu 20:een ilman ajanvarausta ma-pe klo 8.30-16.

Lue lisää

Osallistu tapahtumiimme!

"Mistä idea?", "Perustajalle-info" ynnä muut tilaisuutemme ja tapahtumamme ovat avoimia kaikille uuden liiketoiminnan käynnistämisestä ja uuden oppimisesta kiinnostuneille. Niissä saat tietoa ja tapaat muita yrittäjiksi aikovia - tutustu, verkostoidu ja luo kumppanuuksia! Ja tietenkin - ne ovat maksuttomia!

Lue lisää

Kumppaneita ja tukea verkostoista

Toimivat ja luotettavat verkostot ovat tänä päivänä ihan must-juttu! Niitä kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi liiketoiminnan ja oman osaamisesi kehittämisessä.

Kehitämme ja palvelemme Lahden seudun yritysten yhteistyöverkostoja. Järjestämme säännöllisesti myös erilaisia maksuttomia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa voit tavata muita yrittäjiä ja solmia kumppanuuksia!

Lue lisää