Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

YRITYKSEN PERUSTAJALLE

Neuvomme ja autamme yrityksen perustamisessa Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella. Henkilökohtaisesti, luottamuksellisesti ja maksutta. – Soita 044 702 2700 tai chattaa!

"Autamme vuosittain yli 200 yrittäjätarinaa alkuun. Meidän luokse voi tulla sparraamaan idean verson tai valmiin liikeidean kanssa.”

Ideanappi

Onko Sinulla hyvä liikeidea? Testauta se meidän yritysneuvojalla!

Klikkaa alla Lue lisää -painiketta, niin pääset www.ideanappi.fi -sivulle. Paina siellä olevaa Ideanappia. Kuvaile ideasi. Lähetä. Otamme Sinuun yhteyttä.

Yritysneuvojamme vastaavat Ideanapin kautta lähetettyihin ideoihin arkisin klo 8.30-16 luottamuksellisesti ja maksutta.

Lue lisää

Varmista hyvä startti: tule yrittäjyysneuvontaan!

Oletko päättänyt perustaa yrityksen? Vai suunnitteletko nk. kevytyrittäjyyttä?

Vältä yllätykset ja sudenkuopat ja varmista hyvä startti! 

Sparraamme liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä ja kannattavuuslaskelmissa. Autamme rahoituksen hakemisessa. Ja neuvomme yritysmuodon valinnassa. - Neuvomme Sinua ihan kaikissa käytännön asioissa! Maksutta.

Lue lisää

Monta tietä yrittäjäksi

Tiesitkö, että yritystoimintaa voi käynnistellä ja kehittää myös perustamatta omaa yritystä.

Voit liittyä osuuskuntaan tai ostaa toimivan yrityksen, jolloin kauppatapa voi olla osakekauppa tai liiketoimintakauppa. Näin saat varmemman startin, valmiiksi testatun liikeidean ja pääset kehittämään sekä kasvattamaan valmista yritystä.

Punnitaan yhdessä eri yritysmuotoja ja vaihtoehtoja!

Ota yhteyttä ja varaa tapaamisaika palvelunumerostamme 044 702 2700 tai chatin kautta.

Lue lisää

Kumppaneita ja tukea verkostoista

Toimivat ja luotettavat verkostot ovat tänä päivänä ihan must-juttu! Niitä kannattaa hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti yrityksesi liiketoiminnan ja oman osaamisesi kehittämisessä.

Kehitämme ja palvelemme Lahden seudun yritysten yhteistyöverkostoja. Järjestämme säännöllisesti myös erilaisia maksuttomia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa voit tavata muita yrittäjiä ja solmia kumppanuuksia!

Lue lisää

Osallistu tapahtumiimme!

"Mistä idea?", "Perustajalle-info" ynnä muut tilaisuutemme ja tapahtumamme ovat avoimia kaikille uuden liiketoiminnan käynnistämisestä ja uuden oppimisesta kiinnostuneille. Niissä saat tietoa ja tapaat muita yrittäjiksi aikovia - tutustu, verkostoidu ja luo kumppanuuksia! Ja tietenkin - ne ovat maksuttomia!

Lue lisää