Jaa sivu

Yhteystiedot

 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n toimisto ja yritysneuvonnan päätoimipiste sijaitsee Lahden Tiedepuistossa, Niemen alueella, noin kahden kilometrin päässä keskustasta. LADECin toinen toimipiste, Lahti Design Center, sijaitsee Lahden keskustassa, Malskilla.

Käyntiosoitteet

  • Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti (päätoimipiste)
  • Lahti Design Center, Malski, Päijänteenkatu 9-11, Lahti (sivutoimipiste)

Postiosoite
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Niemenkatu 73
15140 LAHTI

Puhelin
044 702 2700

Sähköpostiosoitteet
etunimi.sukunimi (at) ladec.fi

 
 

LADECin yritysneuvojat palvelevat ajanvarauksella asiakkaitaan pääsääntöisesti Lahden Tiedepuistossa, mutta erikseen sovittaessa myös Malskilla, Lahti Design Centerissä.

Yritysneuvontaa nyt myös ilman ajanvarausta!
Marraskuusta 2017 alkaen LADECin yritysneuvojat ovat tavattavissa keskiviikkoisin klo 8-12 Lahti Design Centerissä ilman ajanvarausta.

 

Lisää otsikko

 

Ladecin toimisto Lahden Tiedepuistossa

Pysäköinti

Saapuessasi autolla Lahden Tiedepuistoon, aja Niemenkadun puolella sijaitsevasta pääportista pihaan.

Vieraille varatut pysäköintipaikat sijaitsevat portilta päin katsottuna  vasemmalla, kuvassa näkyvien kahden korkean C- ja D-talon edustalla.

Vierasparkin pysäköintiaika on 30 minuuttia ja edellyttää pysäköintikiekon käyttöä, koska alue kuuluu pysäköintivalvonnan piiriin. Mikäli vierailuaikasi on pidempi, laita pysäköintikiekko ja ilmoita ajoneuvosi rekisterinumero pääaulan infoon. Ilmoituksen tehtyäsi pysäköinti on luvallista ja maksutonta koko loppupäivän ajan.

Pysäköintiohjeet ja kartta

Sisäänkäynti - Ilmoittaudu

Lahden Tiedepuiston pääsisäänkäynti vierasvastaanottoineen sijaitsee kuvassa näkyvien korkeiden C- ja D-talojen välissä.

Ole ystävällinen ja ilmoittaudu saapuessasi vastaanottoon.

 
 

 LADEC Facebookissa