Henkilöhaku

Meitä LADECilaisia on yli kolmekymmentä. Olemme Sinua ja yritystäsi varten - tutustu meihin!

Tältä Henkilöhaku-sivulta löydät tietoa meistä joko sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä tai tiimin nimellä suodattamalla. Henkilöruudun plussaa (+) klikkaamalla saat lisätietoa kustakin henkilöstä - taustoista, työhistoriasta, vastuualueista, kiinnostuksen kohteista.

Ota yhteyttä! Mikäli et tiedä, kenelle meistä soittaisit, soita palvelunumeroomme 044 702 2700 tai chattaa ja kerro asiastasi. Palveluneuvojamme auttaa sinua joko itse saman tien asiassasi eteenpäin, ottaa soittopyynnön tai varaa sinulle tapaamisajan sopivimmalle asiantuntijallemme. 

---

Tapaamistemme ja tilaisuuksiemme osalta noudatetaan 24.8.2020 alkaen toistaiseksi seuraavia käytäntöjä:

  • Tartuntojen torjumiseksi vältämme kaikkia tarpeettomia fyysisiä kontakteja. 
  • Neuvontatapaamiset ovat mahdollisia kasvokkain ainoastaan ajanvarauksella, ja vain etukäteen ilmoitettujen henkilöiden kesken.
  • Pidämme tilaisuuksiemme osallistujamäärät pieninä ja rajattuina, ja niihin voivat osallistua vain etukäteen ilmoittautuneet henkilöt.
  • Henkilökohtaisissa tapaamisissa sekä tilaisuuksissamme huolehdimme asianmukaisista turvaväleistä, suosittelemme kasvomaskin käyttöä ja käytettävissä on käsidesiä. 
  • Mikäli sinulla esiintyy vähäisiäkin sairastumiseen viittaavia oireita, pyydämme sinua peruuttamaan sovitun tapaamisesi tai tilaisuuteen ilmoittautumisesi. Peruutuksen voit tehdä joko soittamalla LADECin palvelunumeroon 044 702 2700 tai nettisivuillamme olevan chat-palvelun kautta. Tilaisuuteen, johon olet ilmoittautunut sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, voit tehdä peruutuksen myös vahvistusmeilissä olevan peruutuslinkin kautta.
  • Viranomaisten määräyksiä sekä ohjeistuksia tulee noudattaa.

 


Kaikki
* A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Å Ä Ö 

Essi Artima-Sulkinoja

Liiketoimintakehittäjä
Yritysympäristön kehittäminen
+358 50 414 4095
essi.artima-sulkinoja@ladec.fi
Kehityskohteet | Julkiset hankinnat
Olen mukana julkisiin hankintoihin liittyvissä projekteissa ja autan mielelläni niihin liittyvissä kysymyksissä sekä rahoitushakemusten sparraamisessa. Seuraan aktiivisesti talouden näkymiä ja sen kehittymistä. Tartun työtehtäviini ripeällä ja ammattimaisella otteella. Vapaa-ajalla olen aktiivinen liikkuja. Kesällä hyppään pyörän selkään ja viiletän ympäri Päijät-Hämettä ristiin rastiin.

Salem Banafa

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 525 6596
salem.banafa@ladec.fi
Kansainvälistyminen | Verkostot | Venäjä, Arabimaat ja Italia
Teen tiivistä yhteistyötä Lahden seudun yritysten kanssa kansainvälistymishankkeissa. Minulla on laaja kokemus erilaisista kulttuuriympäristöistä, hyvät kommunikaatiotaidot, laaja kielitaito (englanti, venäjä, italia ja arabia) sekä näyttöä vahvasta myyntityöstä ja uusien liiketoimintojen käynnistämisestä ulkomailla.

Jari Eskola

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut Kuntakohtaiset yritysyhteyshenkilöt
+358 40 821 6403
jari.eskola@ladec.fi
Rahoitus | Päijät-Hämeen Viljaklusteri | Yritysyhteyshenkilö: Orimattila
Yritysten menestyksen eteen tehtävä yhteistyö yrittäjien kanssa on innostavaa ja monipuolista, ja yritysrahoituskokemukseni johdosta olen saanut olla monesti mukana juuri rahoitukseen liittyvissä asioissa. Orimattilan kuntayhteyshenkilönä olen usein nimenomaan Orimattilassa, jossa on ilahduttavan monialainen ja aktiivinen yrityskenttä. Lisäksi toimin antoisassa yhteistyökoordinaattorin tehtävässä Päijät-Hämeen Viljaklusterissa, joka on koko Suomessa ainutlaatuinen vilja-alan osaamiskeskittymä.

Sari Heikkilä

Hankekoordinaattori
Sisäiset palvelut
+358 50 402 6913
sari.heikkila@ladec.fi
Hankekoordinaatio | Projektien taloushallinto
Olen työskennellyt hankkeiden parissa vuodesta 2008 lähtien ensin assistenttina ja nykyään hankekoordinaattorina. Tämän hetkiseen toimenkuvaani kuuluu hankehallinnointi ja hankkeiden taloushallinto, muun muassa maksatusten laadinta.

Pasi Kangas

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 727 2702
pasi.kangas@ladec.fi
Omistajan- ja sukupolvenvaihdokset | Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta | Yrityskummit-aluekoordinaattori
Olen yrittäjäperheestä, kaupallisen koulutuksen läpikäynyt liiketoimintakehittäjä. Minulla on aiempaa työkokemusta niin teollisuudesta kuin palvelualoilta. LADECissa olen erityisesti perehtynyt yritysten erilaisiin omistajanvaihdostilanteisiin. Lisäksi olen useamman vuoden toiminut yrityskummitoiminnan aluekoordinaattorina. Vapaa-ajalla harrastan koirani kanssa agilitya, josta menestystä on kertynyt niin kansallisella kuin kansanvälisillä areenoilla.

Päivi Karttunen

Johtaja
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 50 568 7446
paivi.karttunen@ladec.fi
Olen toiminut koko työelämäni yritysmyynnissä ja sen johtotehtävissä eri puolilla Suomea palvellen eri kokoisia yrityksiä niin yksityisellä kuin julkispuolellakin. Ladecissa vastaan perustamis- ja kehittämispalveluista. Autan ammattilaistiimini kanssa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Tosissaan, mutten totisena. Voimaa saan yhdessä onnistumisista, metsälenkeistä ja hyvästä ruoasta loistavassa seurassa. – Otathan yhteyttä. Rakennetaan yhdessä yrityksellenne positiivinen tulevaisuus!

Sari Kesäniemi

Asiakkuuspäällikkö
Sijoittumispalvelut-tiimi
+358 50 383 8328
sari.kesaniemi@ladec.fi
Sijoittumispalvelut | Logistiikka | HHJ
Olen moottoripyöräilevä yritys- ja aluekehitysammattilainen, joka on kurvaillut runsaan 20-vuoden ajan erilaisia yrityskehittämisen valtateitä. Kansainvälisen kaupan kannukset olen hankkinut niin Venäjältä, Euroopasta kuin Lähi-Idästäkin. Teknologiakeskuksessa ja elinkeinoyhtiössä olen rakentanut yritysten liiketoimintakonsepteja ja kehittänyt julkisen sektorin palveluja. Nyt vedän Invest in -tiimiämme ja myyn alueemme vahvaa osaamista ja yritysverkostoja. Sijoitu sinäkin Lahden seudulle!

Johanna Kilpi-Koski

Liiketoimintakehittäjä
Yritysympäristön kehittäminen
+358 50 400 0793
johanna.kilpi-koski@ladec.fi
Kehityskohteet | Kiertotalous
Työssäni keskityn kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksien edistämiseen.

Riina Kivekäs

Johtaja
Sisäiset palvelut
+358 40 588 8417
riina.kivekas@ladec.fi
Hallinto | HHJ | Henkilöstöasiat | Osaamisen kehittäminen | Tietosuoja- ja järjestelmäasiat
Muutos lähtee ihmisistä, liiketoiminta asiakkaista. Näistä lähtökodista olen saanut rakentaa hyvää työyhteisöä LADECin upean henkilöstön kanssa. Tehtäväni on huolehtia yhtiön hallinnon ja talouden toimintaprosesseista sekä asianmukaisesta riskienhallinnasta. Vastaan myös siitä, että henkilöstöllä on hyvät edellytykset yhtiön strategian toteuttamiseen. Toimin lisäksi yhtiön hallituksen sihteerinä ja työsuojelupäällikkönä.

Pekka Komu

Liiketoimintakehittäjä
Yritysympäristön kehittäminen
+358 40 741 3299
pekka.komu@ladec.fi
Kehityskohteet

Hanna Koskinen

Talousassistentti
Sisäiset palvelut
+358 44 313 0200
hanna.koskinen@ladec.fi
Palkanlaskenta
Lahden seudusta nauttivana paluumuuttajana tuon oman panokseni sisäisten palvelujen reippaaseen tiimiin. Toimenkuvaani talousassistenttina kuuluu palkanlaskenta, isona lisämausteena hankekohtainen työajan seuranta palkkaselvityksineen, sekä palkkabudjetointi. – Ja sehän sopii täsmälliselle hämäläisluonteelle, joka on ikänsä toiminut palkkahallinnon parissa! Vapaa-aikaa vietän liikuttamalla itseäni vaikkapa sosiaalisen padel-mailapelin parissa.

Samuli Kunnarus

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 50 3833 340
samuli.kunnarus@ladec.fi
Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta | Osuuskunnat | Talousvaikeudet
Olen kasvanut kaupan tiskin alla yrittäjäperheessä. Opintojeni jälkeen toimin 20 vuotta neljän eri yrityksen osakkaana. Viimeiset 10 vuotta olen auttanut yritysneuvontahommissa noin 2500 asiakasta joko yritystoiminnan suunnittelussa tai -kehittämisessä. Mottoni on: Ettei kaikkien tarvitsisi oppia oman kantapäänsä kautta!

Mikko Kyle

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 558 7091
mikko.kyle@ladec.fi
Muotoilun hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä | Rahoitus | Myynti ja markkinointi
Olen Lahdessa syntynyt, mutta jo useamman vuoden Orimattilassa asunut liiketoiminnan kehittäjä. Olen kaikesta uudesta innostuva persoona ja haluan auttaa erityisesti niitä yrityksiä, jotka haluavat luoda uutta tai uudistaa vanhaa. Uusi liiketoiminta tai vanhan kasvu syntyy vain tässä ajassa ja tulevaisuudessa elämisestä. Muotoiluteema on myös lähellä sydäntäni, ja erityisesti sen soveltaminen sellaisissa yrityksissä, jotka eivät sen tarjoamia mahdollisuuksia näe, tai niitä tunnista. Joten, ole minuun rohkeasti yhteydessä!

Nina Lipponen

Talousassistentti
Sisäiset palvelut
Vanhempainlomalla
Olen syntynyt ja asunut lähes koko ikäni Lahdessa. Opiskelut veivät minut Tampereelle, mutta palasin kotikonnuilleni mahdollisimman pian. Olen perehtynyt kattavasti palkkahallintoon ja tutustunut myös henkilöstöhallinnon tehtäviin. Hankemaailmaan tutustuin aloitettuani LADECissa vuonna 2016. Työtehtäviini kuuluvat palkkahallinnon kokonaisvaltainen hoitaminen sekä hankkeiden maksatuksiin liittyvien palkkaselvitysten tekeminen.

Krista Mäkelä

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 50 5718 885
krista.makela@ladec.fi
Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta | Liikeidean sparraus | Muutosjoustavuus ja uudistumiskyky | Talousvaikeudet | Työssä jaksaminen
Ihmisten vahvuuksien ja osaamisten hyödyntäminen ohjaa tekemistäni, olipa kyse sitten osaamisten tunnistamisesta, liikeideoiden jalostuksen ja testauksen tai liiketoimintojen käynnistämisen sparrauksesta, taikka liiketoimintojen kehittämisestä. Muuttuvassa maailmassa tarvitaan muutosjoustavuutta, uudistumiskykyä ja uusien näkökulmien löytämistä vanhoihinkin juttuihin. Näihin teemoihin liittyvät asiat, työkalut ja työkalujen haltuunoton ohjaus ovat intohimoni. --- Elämässä ja yrittäjyydessäkin törmätään välillä myös haasteisiin jaksamisen tai talouden kanssa. Näissäkin hetkissä voit olla minuun yhteydessä. Työskentelen valmentavalla otteella, ja asiakkaani ovat kertoneet minun olevan innostava, selkeän suoraviivainen, asiakkaan asialla oleva oivalluttaja.

Janne Mallenius

Talousassistentti
Sisäiset palvelut
+358 44 749 4813
janne.mallenius@ladec.fi
Ostoreskontra | Laskutus | Liikeinfo.fi-sivusto | Energon Oy:n taloushallinto
Olen alun perin Askolasta monen mutkan kautta Lahteen muuttanut alkuperäinen maalainen – reilu ja hyväntuulinen. Talousassistenttina työtehtäviini kuuluu yhtiön ostoreskontran ja maksuliikenteen hallinta sekä kirjanpidon avustavat viennit. Hoidan myös LADECin tytäryhtiö Energonin kirjanpitoa sekä toimin LADECissa vihreää ajattelua edistävänä Green Office -yhteyshenkilönä.

Pekka Mantila

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut Kuntakohtaiset yritysyhteyshenkilöt
+358 40 773 3937
pekka.mantila@ladec.fi
Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta | Omistaja- ja sukupolvenvaihdokset | Yritysyhteyshenkilö: Asikkala, Hartola, Iitti, Padasjoki & Lahti/Nastola
Työurani ensimmäisen puoliskon, eli noin 20 vuotta, olen tehnyt eri säästöpankeissa 80-luvulta lähtien, joten rahoitus on minulle tuttua. Liiketoimintakehittämisen eri osa-alueilla olen toiminut pian kymmenen vuotta alkavien yrittäjien perustamisneuvonnasta lähtien aina omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin saakka.

Pentti Meriläinen

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 589 8860
pentti.merilainen@ladec.fi
Liiketoiminnan kehittäminen | Rahoitus

Päivi Mustila-Mäkinen

Yritysneuvoja
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 50 544 1417
paivi.mustila-makinen@ladec.fi
Yrittäjyys- ja perustamisneuvonta
Toimin yrittäjyysneuvonnassa. Autan mielelläni yrittäjäksi aikovia ja jo yrittäjänä toimivia henkilöitä. Aiemmin olen työskennellyt asianajotoimistossa asianajosihteerinä ja yrityshautomossa palvelupäällikkönä. Töiden ohella olen opiskellut mm. KTM:n tutkinnon. Vapaa-aikani kuluu veneillen ja geokätköillen.

Niina Nieminen

Markkinointiassistentti
Viestintä ja markkinointi
+358 40 544 8387
niina.nieminen@ladec.fi
Lahti Business Region-markkinointi | Opiskelijayhteistyö | Tapahtumat
Support Your Local – arvostan paikallisuutta ja kotimaisuutta. Oppeja ja kokemusta olen ammentanut aikaisemmista työpaikoistani muun muassa Postilla, Lumenella, Iittala Groupissa ja Luhdalla. Koen Lahden seudun yritysympäristön markkinoinnin parissa työskentelyn omakseni – tästä työstä minun on helppo innostua! Monipuoliseen työnkuvaani kuuluvat messu- ja tapahtumajärjestelyt, uutiskirjeet, sosiaalinen media ja opiskelijayhteistyö.

Tarja Ollikkala

Talouspäällikkö
Sisäiset palvelut
+358 50 383 6444
tarja.ollikkala@ladec.fi
Taloushallinto | Budjettiseuranta | Tilinpäätös
Olen syntyperäinen lahtelainen. Tieni talousammattilaiseksi alkoi laskentatoimen opintojen myötä, ja vahvistui talouden vaativissa tehtävissä yli 20 vuoden aikana pk-sektorin teollisuuskonserneissa. Viimeiset viisi vuotta olen viihtynyt LADECissa monipuolisissa talouden tehtävissä mielenkiintoisessa yritysympäristössä. Toimin taloushallinnon esimiehenä. Vastuullani ovat yhtiön talous, budjettiseuranta, konsernitilinpäätös ja veroasiat.

Tarja Pellinen

Markkinointipäällikkö
Viestintä ja markkinointi
+358 50 597 8800
tarja.pellinen@ladec.fi
Lahti Business Region & LADEC -viestintä, markkinointi, web ja some
Olen viestinnän ja markkinoinnin monitoimija, Savossa syntynyt pohjalainen, sydämeltäni tosilahtelainen. Olen työskennellyt viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä useissa yrityksissä sekä tietohallinnon ja viestinnän kouluttajana. Vuodesta 2001 lähtien vastuullani on ollut Lahden seudun markkinointiin ja viestintään liittyvät tehtävät elinkeinoyhtiössä. Erityisvahvuutenani on vahva mediatuntemus, intohimo uusia viestintäkanavia kohtaan sekä vahva alueen tuntemus.

Jukka Rantanen

Toimitusjohtaja
Hallinto
+358 44 749 9288
jukka.rantanen@ladec.fi
Yrityksen johtaminen | Valmistava teollisuus | Toimitusketjut
Olen syntyperäinen lahtelainen ja kiertänyt välillä muuallakin. Mutta nyt olen unelmatyössä Lahessa; huipputiimin vetäjänä edistämässä kotiseutuni elinvoimaisuutta. Aiemmin olen työskennellyt kansainvälisessä teollisuudessa mm. projektiliiketoiminnan, toimitusketjun hallinnan, myynnin, asiakkuuksien hallinnan sekä liiketoiminta- ja yleisjohdon tehtävissä. Hallitustyöskentely, liiketoiminta- ja yrityskaupat sekä niihin liittyvät due diligence -prosessit ovat minulle tuttuja.

Eveliina Salo

Markkinointiassistentti
Viestintä ja markkinointi
+358 44 491 9152
eveliina.salo@ladec.fi
Tapahtumat | Viestintä ja markkinointi
Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja asunut Lahden seudulla koko ikäni. Nykyään olen hollolalainen. Myynnistä ja asiakaspalvelusta minulle on kertynyt kattavasti kokemusta työurani aikana. Monipuoliseen työnkuvaani kuuluvat markkinoinnin ja viestinnän tehtävät sekä tapahtumien järjestäminen. Vapaa-ajalla luonto on minulle tärkeä ja minut tavoittaakin todennäköisimmin metsän siimeksestä koirien kanssa lenkkeilemästä.

Jukka Selin

Liiketoimintakehittäjä
Yritysympäristön kehittäminen
+358 40 521 6071
jukka.selin@ladec.fi
Kiertotalous | Materiaalivirrat | Vesienkäsittely | Prosessiteollisuus
Minulla on laaja kokemus materiaalivirtojen kustannustehokkaasta hyödyntämisestä eri sektoreilla sekä erityisesti erilaisista vesienkäsittelyteknologioista ja niihin liittyvistä osatekijöistä, kuten energiasta. Vahvuutenani on teorian ja käytännönkokemuksen yhteensovittaminen eri prosesseissa, joten osaan jalostaa ideat myös käytäntöön. Aikaisemman työtaustani ansiosta omaan vahvat verkostot teollisiin ja kunnallisiin toimijoihin sekä yliopistomaailmaan eri aloilla.

Kimmo Seppänen

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 44 7444 060
kimmo.seppanen@ladec.fi
Digitalisaatio | Yritysstrategiat | Myynti
Olen edistänyt asiakaskeskeistä tuotekehitystä, markkinointiviestintää ja myyntiä sekä pörssiyhtiöissä että start-up'eissa erityisesti digitalisaation näkökulmalla. Liiketoiminnan kehittämisessä etenen mielelläni asiakkaan strategian kautta käytäntöön. Monipuolinen koulutustausta ja ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys tuovat leveyttä ja syvyyttä otteeseeni. Vapaalla rentoudun parhaiten palveluskoirani kanssa harrastaen.

Marjut Suokas

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 723 4236
marjut.suokas@ladec.fi
Palvelumuotoilu: Myynti ja markkinointi, yritysbrändit, palveluliiketoiminnan kehittäminen
Olen kokenut kouluttaja, vahvuuksien voimaan vannova valmentaja, ketterä kehittäjä. Työssäni liiketoimintakehittäjänä saan innostaa, kannustaa, oivalluttaa ja auttaa alueemme yrityksiä työpajojen ja valmennusten kautta kehittämään palveluliiketoimintaa, markkinointia ja asiakaskokemusta. Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni ja ystävieni seurassa, liikkuen tai mökkeillen. Mottoni tulee Tabermanilta: ”Epäröinnin kynnyksellä kysy kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä”. Uskalletaan ja innostutaan siis rohkeasti yhdessä!

Päivi Tirkkola

Markkinointikoordinaattori
Viestintä ja markkinointi
+358 400 232 224
paivi.tirkkola@ladec.fi
LADEC-viestintä, markkinointi, web ja some | Design Lahti
Olen alkujaan helsinkiläis-espoolainen, Lahden seudulle 20 vuotta sitten Savonlinnan kautta muuttanut, hollolalaiseksi juurtunut yrityshallinnon ja viestinnän osaaja. Kokemusta minulla on niin kaupan, pankki-, hotelli- ja ravintola-, muotoiluntutkimuksen kuin elinkeinojen kehittämisenkin aloilta. Työni teen aina intohimoisesti tunteella ja sisulla, niin hyvin ja huolella kuin osaan. Sydämenasiani on, niin töissä kuin privaatistikin, edistää muotoilua ja tukea paikallisia yrityksiä menestymään.

Tomi Tura

Johtaja | Yritysympäristön kehittäminen
Kuntakohtaiset yritysyhteyshenkilöt Yritysympäristön kehittäminen Viestintä ja markkinointi
+358 50 323 1050
tomi.tura@ladec.fi
Elinkeinopolitiikka | Sidosryhmä- ja korkeakouluyhteistyö | Toimitusjohtajan varahenkilö | Yritysyhteyshenkilö Lahti
Olen lähes alkuperäinen lahtelainen ja intohimoinen Lahden seudun puolestapuhuja. Olen työskennellyt koko 2000-luvun alueen ja sen elinkeinoelämän uudistamisen parissa ensin tutkijana ja kehittäjänä, ja viimeiset vuodet myös markkinoinnin parissa. Tunnen erityisesti elinkeinopolitiikkaan, strategiseen kehittämiseen sekä yritysten, kuntien ja korkeakoulujen väliseen yhteistyöhön liittyvät asiat.

Ville Uimonen

Liiketoimintakehittäjä
Neuvonta- ja kehittämispalvelut Kuntakohtaiset yritysyhteyshenkilöt
+358 50 574 3222
ville.uimonen@ladec.fi
Kansainvälistyminen | Rahoitus | Lahden seudun meriklusteri | Yritysyhteyshenkilö Hollola
Olen kouluttautunut Lahdessa 90-luvun puolivälissä ensin talonrakentamiseen ja sitten 2000-luvun alussa puutuotetekniikkaan. Aiempi työhistoriani pitää sisällään niin rakentamista, myyntiä, projektinjohtoa kuin tuotantoprosessien kehittämistäkin. Tämän hetkisessä työssäni LADECilla saan tehdä vahvasti yhteistyötä suoraan yritysten kanssa. Osaan sparrata liiketoiminnan kehittämisessä, tuotekehityksessä, rahoituksessa sekä myös hieman vientiasioissa.

Marian Vainiomäki

Asiakkuuspäällikkö
Sijoittumispalvelut-tiimi
+358 40 505 7775
marian.vainiomaki@ladec.fi
Sijoittumispalvelut
Olen Lahen oma likka ja ylpeänä pidän kotikaupungin lippua korkealla! Teen suurella sydämellä työtä, ja edistän Lahden alueen kasvua: houkuttelen yrityksiä sijoittumaan alueelle. Myynti, asiakaskokemus ja palvelujohtaminen ovat ammatillisia intohimojani. B-to-B myynti on työni ydintä ja teen sitä asteella H-to-H: Human-to-human. - Hymyillään kun tavataan!

Isto Vanhamäki

Kehityspäällikkö
Neuvonta- ja kehittämispalvelut
+358 40 727 6376
isto.vanhamaki@ladec.fi
Liiketoiminnan kehittäminen | Kansainvälistyminen ja kv-liiketoimintaverkostot | Aasia ja Lähi-Itä | Hyvinvointi- ja liikunta -osaamisverkosto
Olen syntyjäni iloinen karjalaispoika, mutta Lahessa mä oon mun kotona. Vuodesta 2008 lähtien olen omistautunut työssäni 100 %:sti Lahden seudun yrityselämälle. Monipuolinen työhistoriani matkailu- ja hyvinvointisektorilla sekä laajat verkostoni maailmalla antavat mahdollisuuden tarkastella lahtelaisuutta erityisenä lisäarvona kotimaassa ja kansainvälisesti. Lahessa on maailman parhaat liikuntapaikat keskellä kaupunkia ja Lahti on ykköspaikka yritysten kasvualustana globaaleille markkinoille!

Anri Vuori

Markkinointiassistentti
Viestintä ja markkinointi
+358 50 518 0067
anri.vuori@ladec.fi
Tapahtumat | Viestintä
Olen vuodesta 2009 alkaen tehnyt töitä muun muassa kansallisen cleantech-klusterin ja alueemme kiertotalouden kehittämisen parissa. Ominta alaani ovat tapahtumien järjestäminen, viestintä ja kaikki uuden luominen. Juureni ovat Helsingissä, joten osaan tuoda elinkeinoelämän kehittämistyöhön myös stadilaista näkökulmaa.