Lahden kaupungin 5000 euron Yrityspalvelusetelit nyt haettavissa


19.8.2019

YPS2019_1680x516_teksti_tausta.jpg

Lahden kaupunki aloittaa yrityspalvelusetelikokeilun: Tänä syksynä kaupunki myöntää hakemuksesta yhteensä 20 yritykselle myynti- ja markkinointipalveluiden ostoon tarkoitettuja 5000 euron arvoisia seteleitä.

Yrityspalvelusetelikokeilu on osa Lahden kaupungin Yritysten Lahti -kärkihanketta.

Seteleitä voivat hakea mikro-, pienet ja keskisuuret yritykset, joiden rekisteröity kotipaikka sekä toimipaikka sijaitsevat Lahdessa. Hakuaika on 19.8.-22.9.2019.

Lahden kaupungin ja LADECin edustajat valitsevat syyskuun lopussa setelien saajiksi yhteensä 20 lahtelaisyritystä. LADECin liiketoimintakehittäjät tekevät setelin saajiksi valituille yrityksille tarvekartoituksen, mikä auttaa yritystä palveluntarjoajan valitsemisessa.

Yrityspalveluseteli voidaan myöntää

  • Mikro- tai pk-yritykselle, jolla on rekisteröity kotipaikka ja kiinteä toimipiste Lahden kaupungissa, edellytykset kokoaikaiseen, jatkuvaan ja kannattavaan liiketoimintaan, halua kasvaa ja/tai uudistua, uskottava suunnitelma kasvun toteuttamiseksi sekä tilaajavastuun mukaiset velvoitteet kunnossa.
  • Kehittämistoimenpiteisiin, joilla edesautetaan yrityksen myynnin ja markkinoinnin suunnitelmallisuutta sekä kehittämistä.

Yrityspalvelusetelihakemuksessa tulee olla kuvattuna selkeä ja perusteltu tarve yrityspalvelusetelillä rahoitettavien ja yrityksen kasvusuunnitelmaa tukevien toimenpiteiden toteuttamiseksi. 

Hakijayrityksille, joille seteliä ei ole myönnetty, järjestetään Lahdessa 10.10. tilaisuus, jossa käydään läpi myynnin ja markkinoinnin kehittämisen keinoja, mahdollisuuksia, rahoitusta...  Lisätietoja tästä tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin. 

Lue lisää: Lahden Yrityspalvelusetelin hakeminen - Palveluntarjoajaksi hakeminen - Valitut palveluntarjoajat


Lisätietoja

Miikka Venäläinen
Elinkeinopäällikkö | Lahden kaupunki
044 018 7378

Päivi Leppänen
Johtaja | LADEC | Perustamis- ja kehittämispalvelut
050 568 7446