Yrityspalveluseteli Lahti 2019

Yrityspalveluseteli Lahti 2019

YrityspalveluseteliN HAKEMINEN

Lahden kaupunki myöntää syksyllä 2019 hakemuksesta yhteensä 20 yritykselle myynti- ja markkinointipalveluiden ostoon tarkoitettuja 5 000 euron arvoisia seteleitä. Seteleitä voivat hakea mikro-, pienet ja keskisuuret yritykset, joiden rekisteröity kotipaikka sekä kiinteä toimipaikka sijaitsee Lahdessa. Yrityspalvelusetelikokeilu on osa Lahden kaupungin Yritysten Lahti -kärkihankkeen toteutusta. 

Alla tietoa Lahden Yrityspalvelusetelin saajaksi hakemisesta.  

Yrityspalvelusetelin palveluntarjoajat palvelupaketteineen löytyvät tämän sivun lopusta.

Yrityspalveluseteli lahtelaisyrityksille - Hakuaika 19.8.-22.9.

Mikäli yrityksesi on mikro- tai pk-yritys ja sen rekisteröity koti- sekä kiinteä toimipiste on Lahdessa, voit hakea Lahden kaupungilta kokonaisarvoltaan 5 000 euron (alv 0 %) Yrityspalveluseteliä myynti- ja markkinointipalveluiden ostamiseksi kaupungin kilpailuttamilta palveluntarjoajilta. Yrityksesi omavastuuosuus setelin arvosta on 1 000 euroa (alv 0 %). Seteli on yrityksellesi vähämerkityksellistä nk. De Minimis -tukea.

Yrityspalveluseteliä haetaan alla olevasta linkistä aukeavalla sähköisellä lomakkeella. Hakuaika on 19.8.-22.9.2019.
 

Hae Yrityspalveluseteliä -> Yrityspalvelusetelin hakemuslomake


Yrityspalveluseteli voidaan myöntää

  • Mikro- tai pk-yritykselle, jolla on rekisteröity kotipaikka ja kiinteä toimipiste Lahden kaupungissa, edellytykset kokoaikaiseen, jatkuvaan ja kannattavaan liiketoimintaan, halua kasvaa ja/tai uudistua, uskottava suunnitelma kasvun toteuttamiseksi sekä tilaajavastuun mukaiset velvoitteet kunnossa.
  • Kehittämistoimenpiteisiin, joilla edesautetaan yrityksen myynnin ja markkinoinnin suunnitelmallisuutta sekä kehittämistä.

Yrityspalvelusetelihakemuksessa tulee olla kuvattuna selkeä ja perusteltu tarve yrityspalvelusetelillä rahoitettavien ja yrityksen kasvusuunnitelmaa tukevien toimenpiteiden toteuttamiseksi. 

Lahden kaupungin ja LADECin edustajat valitsevat syyskuun lopussa setelien saajiksi yhteensä 20 lahtelaisyritystä. 

LADECin liiketoimintakehittäjät tekevät setelin saajiksi valituille jokaiselle yritykselle tarvekartoituksen ja auttavat sopivimpien palveluntarjoajien valinnassa.

Mikäli yrityksesi ei tule valituksi setelin saajaksi - ei hätää! LADEC järjestää Lahdessa Hiihtomuseon auditoriossa 10.10. klo 8.45-11.00 tilaisuuden, jossa käydään läpi myynnin ja markkinoinnin kehittämisen keinoja, mahdollisuuksia ja rahoitusta... Kerromme lisää tilaisuudesta piakkoin uutiskirjeessämme. Seuraa viestintäämme!

Lisätietoa

Miikka Venäläinen
Elinkeinopäällikkö | Lahden kaupunki
miikka.venalainen(at)lahti.fi | 0440 187 378
 

Päivi Leppänen
Johtaja | LADEC
paivi.leppanen(at)ladec.fi | 050 568 7446

Yrityspalveluseteli Lahti 2019 | Palveluntarjoajat

Lahden kaupungin myöntämällä 5 000 euron arvoisella Yrityspalvelusetelillä voi hankkia joltain yhdeltä alla mainituista palveluntarjoajista yhden palvelupakettivaihtoehdon. Jokainen palvelupakettivaihtoehto sisältää alkutilanne- ja tarvekartoituksen sekä myynnin ja/tai markkinoinnin kehittämissuunnitelman. 

Tutustu palveluntarjoajien palvelupakettivaihtoehtoihin ja pakettien sisältämiin myynnin ja/tai markkinoinnin kehittämissuunnitelmien sisältöihin - Klikkaa ruuduissa +merkkiä, niin saat tarkat tiedot!

Klikkaamalla palveluntarjoajaruudussa näkyvää +merkkiä näytölle aukeaa pdf-tiedosto, josta löytyvät tarkemmat tiedot palveluntarjoajasta, viiden tonnin pakettiin sisältyvästä kehittämissuunnitelmasta sekä vaihtoehtoisten palvelupakettien sisällöistä.

Lisätietoa

Päivi Leppänen
Johtaja | LADEC
050 568 7446 | paivi.leppanen@ladec.fi