Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Lahteen laajentunut Greenstep vastaa kasvuyritysten tarpeisiin


Toimivalle yritykselle Sijoitu Lahden seudulle 8.5.2020

Ei vain kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Lahteen hiljattain toimipisteen perustanut Greenstep uskoo, että Päijät-Hämeessä on sijaa toimijalle, joka tarjoaa asiakkailleen aitoa kumppanuutta ja erittäin kattavan palveluvalikoiman. 

Vuonna 2010 perustettu Greenstep lukeutuu Suomen suurimpiin taloushallinnon palvelutaloihin. Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Tallinnassa, Tukholmassa, Norrköpingissä ja nyt myös Lahdessa toimiva yritys työllistää tällä hetkellä 320 taloushallinnon asiantuntijaa ja sillä on noin 2000 asiakasta. 

Kaikkia työntekijöitämme voi aidosti kutsua oman alansa asiantuntijoiksi. Suurella osalla heistä on pitkä ja monipuolinen työkokemus ”asiakkaan saappaissa”. Uskomme vahvasti jatkuvaan kehittymiseen, joten olemme lanseeranneet sisäisen koulutusohjelmamme Greenstep Academyn vastaamaan työntekijöidemme tieto- ja taitotason ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

- Pystymme räätälöimään Greenstep Academyn koulutuksia myös asiakkaidemme tarpeisiin, Greenstepin Lahden toimipisteen Manager Hanna Heinonen kertoo.

Yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tore Teir luonnehtii Heinosta Lahden toimipisteen ensimmäiseksi avainpelaajaksi, jonka ympärille on tarkoitus rakentaa ripeässä aikataulussa kokonainen tähtisikermä. Toimipisteen avaaminen Lahteen on osa yrityksen kasvustrategiaa.

- Pyrimme rekrytoimaan ensimmäisen vuoden aikana 10-15 työntekijää. Toimipisteen henkilömäärä voi kasvaa asiakkaiden lisääntymisen myötä jopa 50 työntekijään, Teir arvioi.

 

Yhdessä tekemisen meininki

 

Hanna Heinonen on innoissaan uudesta työstään. Vielä vailla toimipaikkaa olevan yrityksen ensimmäinen työntekijä sai huhtikuun alussa seurakseen vastikään rekrytoidun taloushallinnon asiantuntijan. 

- Lahden toimipisteen ei tarvitse aloittaa tyhjältä pöydältä, sillä asiakkaita on jo nyt. Työkuormaa saa tarvittaessa lisää muista toimipisteistä, sillä Greenstepissä on vahva tiimihenki ja yhdessä tekemisen meininki. Koronakriisissä on ollut se hyvä puoli, että toimipisteiden välinen yhteistyö on tiivistynyt entisestään, Heinonen hymyilee.

Hän sanoo eteläisessä Suomessa olevan runsaasti potentiaalista asiakaskuntaa.

- Ensin teemme Greenstepiä tutuksi päijäthämäläisille yrityksille ja kerromme heille laajasta palveluvalikoimastamme. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kasvamaan ja kasvaa heidän kanssaan. 

Tore Teirin mukaan Greenstepin tavoittelemien kasvuyritysten tarpeet laajenevat nopeasti.

- Erityisosaamisemme korostuu juuri tässä, sillä asiantuntijamme pystyvät auttamaan yrityksiä esimerkiksi startup- tai kasvurahoituksen hakemisessa tai kansainvälistymisessä. Tarvittaessa autamme liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja HR-asioissa, seuraamme kassavirtaa ja teemme liiketoimintaa tukevia analyysejä sen pohjalta. Asiantuntijamme voivat toimia tarvittaessa myös yrityksen tilapäisenä talousjohtajana tai controllerina, Teir kertoo.

 

Ladec_Greenstep_Hanna-H_Tore-Teir.jpg

Greenstep Oy on jo nyt yksi Suomen suurimmista taloushallinnon palveluita tuottavista yrityksistä. Toimipisteen avaaminen Lahteen on osa yrityksen kasvustrategiaa, kertovat yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tore Teir ja Lahden toimipisteen manager Hanna Heinosta.

 

LADECista tukea alkutaipaleelle

 

LADECin ja Greenstepin vuodenvaihteessa käynnistynyt yhteistyö on ollut Hanna Heinosen mukaan kaikin puolin sujuvaa.

- Törmäsin Kesäniemen Sariin eräällä liikelounaalla ja päädyimme juttusille. Yhteistyömme lähti liikkeelle melkeinpä siltä istumalta, Heinonen muistelee. 

LADECissa asiakkuuspäällikkönä työskentelevä Kesäniemi on mm. kartoittanut Greenstepille vapaita ja yrityksen kasvun myötä skaalautuvia toimitiloja sekä auttanut rekrytoinnissa. 

- Rekryprosessi on parhaillaan käynnissä yhdessä Vauhdittamon ja TE-toimiston kanssa. Myös verkostoituminen taloushallinnon tulevaisuuden osaajia kouluttavien LABin, Salpauksen ja LUTin kanssa on hyvässä alussa, Kesäniemi kertoo.

Hanna Heinonen kokee verkostoitumisen tärkeäksi etenkin Greenstepin tunnettuuden rakentamisen kannalta. 

- Haluamme olla alan osaajien ykkösvaihtoehto. Rekrytoinnissa hyvin tärkeää on hakijan persoona ja arvomaailma. Aina kun löydämme tiimiimme ja Greenstepin yrityskulttuuriin sopivan hyvän tyypin, otamme hänet avosylin vastaan, Heinonen vakuuttaa.

 

Lue lisää: www.greenstep.fi

Teksti Tmi Taru Schroderus | Kuvat Aatu Heikkonen, Inspiroiva Creative Oy

 

LADEC tukee yritystä kaikissa sen eri vaiheissa - yrityksen alkuvaiheessa, kasvussa sekä sijoittumisessa Lahden seudulle.

 

Tutustu muihin yritystarinoihin tästä