Päivi Karttunen: LADECiin voi ottaa yhteyttä missä tahansa yritystoimintaan liittyvässä asiassa!


8.12.2021

LADEC-Karttunen-Paivi-2021_3843_PanuRissanen_400px.jpgLADEC auttaa ja neuvoo toiminta-alueensa yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen, yrittäjyyteen, kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa. Neuvontapalvelut, sähköiset palvelut ja tapahtumat ovat maksuttomia.

- Kokeneet yrittäjyysneuvojamme auttavat yrittäjyyttä pohtivia maksutta ihan kaikessa, mitä yrittäjyyteen ja yrityksen perustamiseen liittyy. He auttavat yrittäjänalkuja oman osaamisen tunnistamisessa, liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman työstämisessä, kannattavuuslaskelmissa, yritysmuodon valinnassa sekä rahoituksen hakemisessa. Yrittäjäksi aikovien kannattaa ehdottomasti hyödyntää yrittäjyysneuvojiamme, jotta startti alkaa varmemmalta pohjalta, kannustaa LADECin neuvonta- ja kehittämispalveluista vastaava johtaja Päivi Karttunen

Lue lisää LADECin yrittäjyysneuvonnasta

Toimivia yrityksiä LADECissa auttaa toistakymmentä eri liiketoiminnan osa-alueiden asiantuntijaa. Heiltä saa maksutonta neuvontaa niin arkisissa käytännön asioissa ja haasteissa kuin liiketoiminnan uudistamisessa, kehittämisessä sekä kansainvälistymisessäkin.

- Liiketoimintakehittäjämme neuvovat mm. talous- ja rahoitusasioissa, myynnin suunnittelussa, omistajanvaihdoksissa, tuote- ym. kehitysprojektien suunnittelussa tai sopivien kumppaneiden ja palveluntarjoajien etsinnässä. Yrityksen tarpeen mukaan, Päivi Karttunen kertoo.

Lue lisää LADECin toimivien yritysten palveluista

Neuvontapalveluiden lisäksi LADEC tarjoaa yrittäjille ja yrityksille kuukausittain useita mielenkiintoista ja ajankohtaista tietoa tarjoavia maksuttomia tapahtumia ja seminaareja sekä monia hyödyllisiä ja maksuttomia sähköisiä palveluita: Ideanappi - Yritystulkki - Lahden seudun toimitilahakemisto - Lahden seudun yritys- ja palveluhakemisto - Local Joe - myyntikunto.fi - Design Lahti FIND - Business Events Lahti...  Kohtapuolin julkaisemme jälleen uuden sähköisen palvelun: perheyritysten sukupolvenvaihdosten valmiutta kartoittavan yitysjatkajalle.fi -sivuston.


Tutustu LADECin tapahtumiin

Tutustu LADECin sähköisiin palveluihin

---
Teksti: Päivi Tirkkola
Kuva: ISOKuva Panu Rissanen