Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Opiskelijatiimit vauhdissa viidennen Lahti Venture Programin yrityshaasteiden ratkonnassa – syksyn 2022 ohjelman yrityshaku avattu


15.10.2021

Lahti Venture Programissa alueemme korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoiden poikkitieteelliset ja monikansalliset joukkueet ratkovat parhaillaan kahden yrityksen – Iitti Golf Oy:n sekä Lahti Precision Oy:n – haasteita. Kyseessä on jo viides kerta, kun opiskelijaryhmät ratkovat paikallisten yritystemme haasteita yhdessä haasteen heille esittäneiden yritysten edustajien kanssa ja mentorien tuella. Joulukuussa tiimit esittelevät työnsä muille osallistujille ja tuomareille. Paras tiimi palkitaan ja jokainen voittajajoukkueen jäsen saa rahapalkinnon. Aiempien vuosien tapaan Lahti Venture Programin järjestäjiä ovat Lahden Yliopistokampus, LUT-yliopisto, LAB-ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy. 

Mukana olleet yritykset ovat olleet erittäin tyytyväisiä - syksyllä 2022 vuorossa jo kuudes Lahti Venture Program

Lahti Venture Programissa aiempina vuosina mukana olleet Lahden seudun yritykset ovat olleet ohjelmaan erittäin tyytyväisiä: Ohjelma tarjoaa yrityksille erinomaisen tilaisuuden hyödyntää monialaisten opiskelijatiimien osaamista ja kenties löytää ja rekrytoida yritykseensä uusia osaajia. 

"Lahti Venture Program pistää konservatiiviset ja kangistuneet yritysjohtajat näkemään oman tekemisen nuorten radikaalien silmälasien kautta. Ohjelma tarjosi meille upean kanavan olla yhteydessä tuleviin päättäjiin, asiakkaisiin ja mahdollisiin uusiin työtekijöihimme. Kokonaisuudessaan projekti oli erinomainen!"
- Harri Helén, Muovijaloste Oy - 

Olisiko Sinun yrityksesi kiinnostunut lähtemään syksyn 2022 ohjelmaan haasteen heittäjäksi?

Mikäli yritystäsi kiinnostaa ohjelmaan mukaan tulo, voit ilmoittaa yrityksesi jo nyt mukaan syksyllä 2022 alkavaan seuraavaan ohjelmaan! Ohjelmaan voivat ilmoittautua mukaan yritykset, jotka toimivat LADECin toiminta-alueella  Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila ja Padasjoki.

Yritykselle ohjelmaan osallistuminen ei maksa mitään muuta kuin hieman aikaa ja halua sitoutua ohjelmaan. Autamme yrityksiä hiomaan haasteen tai kehitysehdotuksen opiskelijoille sopivaksi.

Lisätietoa ja yritysten ilmoittautuminen syksyn 2022 Lahti Venture Programiin:

Päivi Karttunen
050 568 7446
paivi.karttunen(at)ladec.fi

---
Tutustu konseptiin, aiempien vuosien haasteisiin ja mukana olleisiin yrityksiin -> https://lahtiventureprogram.com/former-companies-and-challenges/

Yrityksille kohdennettua lisätietoa Lahti Venture Programista -> https://lahtiventureprogram.com/for-companies/