Mistä LADECin uudessa Partneriperjantaissa on kyse ja miksi tämän tyyppistä uutta alueellista verkottumista tarvitaan?


18.7.2022

Syyskuun 16. ALLUn vierailulla starttaavalla Partneriperjantain konseptilla kehitysyhtiö LADEC haluaa edistää aiempaa vahvemmin alueellista, Lahden seudun yritysten välistä aitoa yhteistyötä. Partneriperjantaissa yhdistyy uudella tapaa yritysten verkostoituminen - ketterä ja helposti skaalattava uusi yhteistyömalli mihin tahansa alueemme yritykseen vietäväksi.

”Partneriperjantain idea syntyi kevään 2022 aikana käydyissä yritystapaamisissa ja keskusteluissa, jolloin huomattiin, että alueemme yritykset haluavat tiivistää paikallista yhteistyötä. Tarvitaan ratkaisu, jonka kautta voidaan syventää jo olemassa olevia yhteistyömalleja ja aloittaa täysin uusia yhteistyökeskusteluja sekä myös kartoittaa hankintaketjujen paikallistamisen mahdollisuuksia”, toteaa Ville Uimonen, LADECin kehityspäällikkö ja Partneriperjantain yksi ideoijista.

Partneriperjantaina vierailun keskiössä on niin sanottu ”isäntäyritys”, joka avaa ovensa Lahden alueen liike-elämän edustajille ja haluaa näin aktivoida alueellista yhteistyötä. Tämä voi tarkoittaa myös vierailuun osallistuville yrityksille täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia omaan liiketoimintaan liittyen, kun osallistuvat vieraat pääsevät paikan päällä tutustumaan isäntäyrityksen toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin. ”Vierailun kautta voikin myös helposti ehdottaa isäntäyritykselle jonkinlaista yhteistyötä vaikkapa ko. isäntäyrityksen tuotteisiin, palveluihin, valmistus- tai toimintaprosesseihin, tai liiketoiminnan kehitykseen ja kasvuun liittyen. Partneriperjantaissa on paikalla aina isäntäyrityksen päätöksiä tekevät vastuuhenkilöt, kuten toimitusjohtaja ja yrityksen hankinnoista sekä liiketoiminnan kehityksestä vastaavat henkilöt, joiden puheille kannattaa vierailun aikana ehdottomasti suunnata omat käyntikortit mukana”, Ville jatkaa.

LADECin tapahtumaisuvlta löydät kaikki tulevat Partneriperjantait.
Ensimmäiseen Partneriperjantaihin ilmoittautuminen päättyy 12.9., tervetuloa ilmoittautumaan ja osallistumaan! 

Oletko kiinnostunut toimimaan isäntäyrityksenä syksyllä 2022?
Ota yhteys Ville Uimoseen: ville.uimonen@ladec.fi tai +358 50 574 3222 ja kysy lisää!