Match Made in Lahti -tapahtumassa kohtaavat 20 Lahden seudun yritystä ja lähes 50 LUT:in opiskelijaa


6.11.2017

Lahden Seudun Kehitys LADEC, Lahden Seutu - Lahti Region ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) järjestävät yhteistyössä 14. marraskuuta uudenlaisen Match Made in Lahti -kohtaamistapahtuman Lahden seudun yrityksille ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoille. Askotalon torilla järjestettävään rekrytointitapahtumaan osallistuu 20 Lahden seudun yritystä. Päivän aikana opiskelijat ehtivät myös tutustua Lahteen kiertoajelulla, jossa oppaina toimivat tunnetut lahtelaiset vaikuttajat. Päivän ohjelmaan sisältyy myös yritysvierailut Kempille ja Iskulle.

Tapahtuma tarjoaa yrityksille loistavan mahdollisuuden tutustua osaajatarjontaan ja tarvittaessa tehdä rekrytointeja tai tarjota harjoittelupaikkoja tai päättötöitä opiskelijoille. Nuorille osaajille päivän kestävä rekrytointitapahtuma tarjoaa vastavuoroisesti ainutlaatuisen tilaisuuden markkinoida omaa osaamista ja luoda kontakteja Lahden seudun työnantajiin.

Opiskelijoiden päivään tuo oman mausteensa ”Lahti-lähettiläät”, jotka esittelevät bussikierroksella opiskelijoiden näkökulmasta kiinnostavia paikkoja ja tarinoita Lahdesta. Tällä kertaa mukana on muun muassa Hip-hop-artisti Brädi, Ace Corner Finland Oy:n omistaja Riku Routo, Lahden kaupungin ympäristöjohtaja Saara Vauramo, KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki ja Mooster Denim Oy:n omistaja Aleksi Salminen.  Lähettiläät hyppäävät bussin kyytiin yksi kerrallaan eri puolilta kaupunkia ja johdattavat opiskelijat lahtelaiseen sielunelämään.

”Tavoitteemme on auttaa Lahden seudun yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Tämän takia tarvitsemme tulevaisuudessa Lahteen lisää nuoria huippuosaajia, joiden houkuttelu on tämän rekrytointiekskursion keskiössä”, kertoo Ladecin markkinointipäällikkö Tarja Pellinen. ”Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa järjestetty tapahtuma on yksi monista toimenpiteistä, joita on tehty osaajien houkuttelun suhteen yhteistyössä Lahti Regionin kanssa. Yritykset ovat olleet todella aktiivisia ja tähänkin tapahtumaan ilmoittautui yrityksiä jopa enemmän kuin uskalsimme odottaa. Opiskelijoita tapahtuma kiinnosti todella paljon ja he ovat aidosti kiinnostuneita Lahden seudun yrityksistä.”

Match Made in Lahti -tapahtumaan osallistuvat seuraavat Lahden seudun yritykset: ALLU Finland, Andritz, BE Group, Dieffenbacher Panelboard, Etteplan, Hartwall, Isku, Kemppi, Levypyörä, Makron, Orfer, Rantalainen, Ramboll, Raute, Renor, Sympa, Teknoware, Uponor, Viking Malt ja Wipak.

Lisätiedot:

 Tarja Pellinen

+358 50 597 8800

tarja.pellinen@ladec.fi