Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Local Joe -palvelu päättyy 28.2.2023 - Hyödynnä jatkossa muita paikallisia hakemistoja!


10.2.2023

LocalJoe-loyda-osta-tarjoa_piirros-valkotausta-1080x1080.jpgSiitä on lähestulkoon tasan kaksi vuotta, kun Lahden kaupunki ja LADEC alkoivat tarjota maksutonta Local Joe -palvelua Lahden seudun yritysten ja asukkaiden käyttöön, koska näimme paikallisten yritysten palvelutarjonnan sekä asukkaat yhdistävälle, helppokäyttöiselle ja käyttäjille maksuttomalle palvelulle todella olevan tarvetta: Halusimme auttaa paikallisia asukkaita löytämään helposti paikallisen yrittäjän tarjoamat remontti- ym. kotitalouksissa tarvittavat palvelut ja näin auttaa paikallisia yrittäjiä saamaan asiakkaita.
 
Valitettavasti Local Joe ei ole kahdessa vuodessa saavuttanut niin suurta suosiota, jotta sen kehittämistä, ylläpitämistä ja tarjoamista olisi perusteltua jatkaa. Niinpä palvelun käyttö päättyy helmikuun 2023 lopussa.

Kaikille Local Joe -palvelun yritys- ja yksityishenkilökäyttäjille on tiedotettu asiasta sähköpostitse 10.2.2022. 

Hyödynnä jatkossa muita paikallisia hakemistoja!

Tiedäthän, että Lahden seudun yritysten yhteys- ja palvelutietoja löytyy monista muistakin hakemistoista. Tässä alla on linkkejä muutamiin alueemme palveluhakemistoihin, joihin sinun kannattaa tutustua ja joita sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää – olit sitten palveluita tarjoava paikallinen yrittäjä tai paikallisia palveluita tarvitseva ja etsivä asukas!

Lahden seudun yritys- ja palveluhakemisto | Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Lahti, Orimattila, Padasjoki
yrityshakemisto.ladec.fi

yrityshakemisto_kuvakaappaus_4-2022.jpg


LADECin toiminta-alueen kuntien omat palveluhakemistot:

Asikkala           asikkalanpalvelut.fi/ 
Hartola             hartola.fi/ -> Palveluopas
Iitti                     iitti.fi/yritysrekisteri 
Padasjoki         issuu.com/padasjoensanomat/docs/padasjoki_palvelee_2023