LADECin yrittäjyys-, rahoitus- ja bisneksen muotoilun neuvojat tavattavissa perjantaina 10.5. Lahti Design Weekillä


6.5.2019

Lahti Design Week on alkanut. Yrityksille suunnattu kaksipäiväinen Design Venture Day(s) tarjoaa torstaina 9.5. ja perjantaina 10.5. yrityksille paitsi mahdollisuuksia verkostoitua, myös saada maksutonta sparrausta: Perjantaina 10.5. LAMKin upean uuden NiemiCampus M19:n pohjakerroksen Minimessualueen "Liiketoiminnan kohtaamispisteessä" voit piipahtaa juttelemassa LADECin, LAMKin, Ornamon, Mainostoimisto Ilmeen ja Suomen Muotoilusäätiön asiantuntijoiden kanssa muotoilusta, yrittäjyydestä, rahoituksesta, muotoilun sopimusasioista, markkinointiviestinnästä....

Meiltä LADECista Sinua ja yritystäsi ovat klinikka-alueella palvelemassa perjantaina 10.5. klo 9-15 kolmikko Krista Mäkelä (yrityksen perustaminen, yrittäjyys), Jari Eskola (rahoitusneuvonta) ja Mikko Kyle (muotoilun hyödyntäminen bisneksessä).

Ei aikavarauksia eikä ilmoittautumisia - senkun tulet juttusille. Tervetuloa!

LADEC-yritysneuvontaklinikka: yrittäjyys, rahoitus, muotoilu
10.5.2019 klo 9.00 - 15.00
LAMK NiemiCampus M19 | Tapahtuma-areena, 1. kerros | Mukkulankatu 19, Lahti

LADEC-yritysneuvontaklinikka_10-05-2019_banneri_1200px.jpg

 

Lue lisää Design Venture Day -tarjonnasta: www.designventure.fi

Lue lisää Lahti Design Weekin tarjonnasta: www.ldw.fi 
---
Design Venture Day on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n ja Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n yhteistyössä toteuttamaa Design Venture -ohjelma -hanketta. Design Venture -ohjelmaa toteuttavat yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden Ammattikorkeakoulu Oy (LAMK) ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Hämeen ELY-keskus.