LADECin kautta perustettiin alkuvuonna 24 % enemmän uusia yrityksiä kuin edellisvuonna – koko Suomessa kasvu oli 3 %


29.8.2018

Kuluvan vuoden tammi - kesäkuussa Lahden Seudun Kehitys LADECin neuvontapalveluiden kautta perustettiin yhteensä 141 uutta yritystä. Tämä on 24 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana. 

LADECin perustamis- ja kehittämispalveluista vastaava johtaja Päivi Leppänen pitää vuoden alkupuoliskoa oikein hyvänä. 

”Perustamisneuvontamme palveli vuoden alkupuoliskolla yli 300:a uutta asiakasta. Myös alkusyksy on alkanut vilkkaasti, olemme avanneet paljon uusia keskusteluja potentiaalisten yrittäjien kanssa.  Uusi palvelupisteemme on aivan Lahden keskustassa, Dooroomin tiloissa Rautatienkadulla. Sinne voi tulla juttelemaan yrityksen perustamisesta tai kehittämisestä ilman ajanvarausta”, toteaa Päivi Leppänen ja muistuttaa, että LADECin neuvontapalvelut uusille ja toimiville yrittäjille ovat maksuttomia.

LADECin perustamisneuvonta kuuluu valtakunnalliseen Uusyrityskeskus-verkostoon, joka käsittää 29 paikallista uusyrityskeskusta ja kaikkiaan 83 palvelupistettä. Kuluvan vuoden ensimmäisellä puoliskolla Suomen 29 uusyrityskeskuksen kautta perustettiin yhteensä 4065 uutta yritystä, mikä on kolme prosenttia enemmän kuin edellisvuoden vastaavana aikana. Uusien yrityksien perustamisen määrän kasvun osalta kärkikaartiin ylsivät Lahden lisäksi suurista kaupungeista Joensuu, Jyväskylä, Kuopio ja Vantaa. 

Maksutonta ja luottamuksellista perustamisneuvontaa – nyt myös ilman ajanvarausta Dooroomissa

LADEC tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista perustamisneuvontaa Lahden seudulla aina ideavaiheesta yrityksen rekisteröintiin saakka.

Perustamisneuvojien puheille pääsee helposti: Ajan voi varata joko palvelunumerosta 044 702 2700 tai www.ladec.fi-verkkosivuilta chatin kautta. Perustamisneuvontaa saa nyt myös ilman ajanvarausta joka arkipäivä klo 8.30-16 aivan Lahden keskustassa, Dooroomissa, osoitteessa Rautatienkatu 20, aivan Sokosta vastapäätä.

Lue lisää LADECin perustamisneuvonnasta

Suomen Uusyrityskeskus ry:n tiedote 29.8.2018

Suomen Uusyrityskeskus ry:n Uusyrityskeskusvertailu 1.-2. neljännes 2018


Lisätietoja

Päivi Leppänen
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
050 568 7446 | paivi.leppanen(at)ladec.fi