Jarno Saarinen neuvonta- ja kehittämispalveluiden uusi johtaja – Tomi Tura vt. toimitusjohtajaksi ja Isto Vanhamäki vt. johtajaksi


29.8.2022

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
TIEDOTE 29.8.2022

LADECin Neuvonta- ja kehittämispalvelut -yksikön uudeksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu liiketalouden tradenomi, lahtelainen Jarno Saarinen. Hän aloitti työnsä LADECissa 29.8.2022. Ennen LADECia Jarno on toiminut pankkialalla mm. Handelsbankenissa ja Danske Bankissa – viimeksi Säästöpankkiryhmässä yritysliiketoiminnan kehityspäällikkönä.

LADECin toimitusjohtajana yhdeksän vuotta toimineen Jukka Rantasen päätettyä siirtyä lahtelaisen FinnSonic Oy:n johtoon, yhtiössä käynnistettiin elokuun alussa uuden toimitusjohtajan rekrytointi. Tästä syystä yhtiömme operatiivisessa johdossa on tehty seuraavat väliaikaiset muutokset: 

Johtoryhmän jäsen Tomi Tura on nimitetty vt. toimitusjohtajaksi ja kehityspäällikkönä toiminut Isto Vanhamäki Yritysympäristön kehittäminen -yksikön vt. johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi.

Turan ja Vanhamäen vastuualuemuutokset astuivat voimaan 22.8. ja jatkuvat siihen saakka kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu ja aloittaa työnsä.