Haemme myyntiorientoitunutta osaajaa Invest in -tiimiin asiakkuuspäälliköksi


21.9.2021

LADEC-hae-meille-toihin_yritysneuvoja_1080x1080.jpg

LADEC on ainutlaatuinen työpaikka: Autamme vuosittain satoja yrityksiä – aloittavista yksinyrittäjistä isoihin teollisuus- ja palveluyrityksiin – niiden liiketoiminnan kehittämisessä, kasvussa ja sijoittumisessa Lahden seudulle. Uskallamme väittää, että missään muualla et saa samanlaista kattausta yrityselämän koko kirjoon! Teemme intohimolla työtä alueemme sekä yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen. Toimintamme mahdollistavat seutumme kunnat: Lahti, Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Orimattila ja Padasjoki, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä yritysten arjessa auttamiseksi.
 

Hei Sinä myyntiorientoitunut osaaja! Haemme nyt  vahvistusta Invest in -tiimiimme tekemään käytännön yrityshankintaa ja sijoittumispalvelua kotimaassa ja kansainvälisesti.

 

Mikäli kykenet työskentelemään aktiivisesti sekä erilaisten yritysten parissa että julkisten toimijoiden kanssa, Sinulla on kokemusta Invest-in -tehtävistä tai olet toiminut B2B-asiakkuuksien kanssa esimerkiksi vientiteollisuudessa tai kiinteistöalalla, ja mikäli Sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot, tämä tehtävä voisi olla Sinua varten!

Lue lisää tehtävästä ja hae 27.9. mennessä  -> Avoimet työpaikat