Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Haemme Lahti Sports Hubin liiketoimintakehittäjää - hakuaikaa 11.1.2024 asti


22.12.2023

Lahden seutu on yksi Pohjois-Euroopan johtavia kansainvälisiä urheilukeskittymiä. Lahti Sports Hub kokoaa alueen osaamisen liiketoiminnan, tutkimuksen ja tuotekehityksen osalta yhteisen brändin ja toimintamallin alle. Tavoitteena on houkutella seudulle uutta kansainvälistä liiketoimintaa, investointeja, urheilutapahtumia ja tutkimusyhteistyötä sekä tuoda yhteen alueen ja suomalaisen urheiluliiketoimintaosaamisen innovaatiot kansalliseksi voimavaraksi.

Lahti Sports Hub on kasvava ja kansainvälinen noin 50 yrityksen ja organisaation verkosto, johon kuuluu myös Lahden seudulla sijaitsevat kaksi kansallisesti merkittävää urheiluopistoa. Hubin kautta kehitetään paikallista urheilun liiketoimintaekosysteemiä ja edistetään Lahden seudun kansallista roolia urheiluviennin ja kansainvälisen urheilusektorin innovaatiotoiminnan veturina. 

LAHTI SPORTS HUBIN LIIKETOIMINTAKEHITTÄJÄ

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi Sinua, tulevaisuusorientoitunutta osaajaa, kehittämään Lahti Sports Hub -ekosysteemiä ja alueen urheilu-, liikunta- ja hyvinvointiyritysten liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä alueen eri toimijoiden kanssa.

Tehtäväsi on viedä eteenpäin ja kasvattaa Lahti Sports Hubin kansallista ja kansainvälistä verkostoa sekä auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä. Tärkeä osa työtäsi on myös edesauttaa urheilusektorin investointien toteutumista Lahden seudulla. Koordinoit yritysten ja sidosryhmien kanssa tehtäviä Lahti Sports Hubin kehittämiseen liittyviä käytännön toimenpiteitä. Tunnistat yritysten liiketoimintaan, investointeihin ja tuotteiden/teknologioiden kehittämiseen liittyviä tarpeita sekä autat niiden ratkaisemisessa.  

Sinulla on vahva osaaminen yritysten liiketoiminnan kehittämisestä ja toimit sujuvasti kansainvälisessä ympäristössä englannin kielellä. Hallitset kommunikoinnin eri kanavissa ja olet luontainen esiintyjä sekä erilaisten ryhmätilanteiden fasilitaattori. Työskentelet luontevasti myös julkisen sektorin ja tutkimusorganisaatioiden kanssa sekä yhdistät luovasti erityyppisten tahojen intressejä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavan tyyppisistä liiketoiminnan ja verkostojen kehittämistehtävistä. Arvostamme lisäksi urheilu-, liikunta- ja hyvinvointisektorin tuntemusta ja vahvoja kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.  

Tutustu Lahti Sports Hubiin -> www.lahtisportshub.fi 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, perusteena hankerahoitus. Työ alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu 30.6.2025 asti.  Mahdolliset kysymykset tehtävästä voit esittää Isto Vanhamäelle 040 727 6376 maanantaina 8.1.2024 klo 15-16 tai tiistaina 9.1. klo 14-15. Hakuaika tähän tehtävään on 11.1.2024 klo 12 saakka.