Työnantajamielikuva: rakenna, kehitä ja ota hyödyksi


 25.11.2020 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin
 LADEC
 Maksuton

KehitysKeskiviikossa 25.11. sukellamme työnantajamielikuvan kiehtovaan maailmaan. Tehokkaan kolmituntisen aikana luvassa konkreettisia esimerkkejä, vinkkejä ja neuvoja tuloksellisellisen työnantajamielikuvan valjastamiseen yrityksesi eduksi. Aamupäivän aikana kuulemme myös pari käytännön esimerkkiä tuloksellisesta työnantajamielikuvan luomisesta ja kehittämisestä. Tutustumme myös tarjolla oleviin julkisiin työkaluihin, jotka ovat myös sinun yrityksesi hyödynnettävissä. Tule mukaan innostumaan ja noukkimaan parhaat käytänteet itsellesi-yrityksellesi!

Seitsemännen KehitysKeskiviikon sisällöstä vastaavat:

  • Miikka Venäläinen, elinkeinopäällikkö, Lahden kaupunki
  • Taneli Pasanen, viestintä- ja markkintointipäällikkö, Lahden kaupunki
  • Anna Aarnisalo, People and Culture Director, Sympa Oy
  • Jukka Mandelin, henkilöstöohjaaja, Kemppi Oy
  • Arttu Kaukinen, projektikoordinaattori ja Botond Vereb-Der, projektipäällikkö, Lahti TalentHub -hanke

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden uusi konsepti. Tarjoamme syyskauden 2020 aikana asiakasyrityksillemme yhdeksän tilaisuuden sarjan. KehitysKeskiviikkojen aiheet – teemat on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tarjoamme siis kattavan ja tiiviin kattauksen infoa liiketoiminnan kehittämiseen laajalla skaalalla. Vaikka kyseessä on tilaisuussarja, voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

​​​​​​Ilmoittauduthan webinaariin ma 23.11.2020 mennessä. Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.


Tervetuloa!