Tilitoimiston digitalisaatio


 17.4.2019 klo 17.00 - klo 20.00
 Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti
 LADEC
 Maksuton

Maailma digitalisoituu – myös yritysten taloushallinto ja tilitoimistojen toiminta.  

Digitalisaation mahdollistama työvaiheiden yksinkertaistuminen ja nopeutuminen muuttavat tilitoimistojen prosesseja, mikä sitä kautta muuttaa työtehtävien sisältöä. Työtehtävien sisällön muuttuminen tarkoittaa mm. asiantuntijatyön lisääntymistä, jolloin asiakkaiden kanssa ollaan enemmän vuorovaikutuksessa. Paljon muitakin vaikutuksia on.

Tilaisuudessa avataan digitalisaation vaikutuksia erityisesti pienten tilitoimistojen mahdollisuuksien ja haasteiden kautta, tehokkaasti muutamassa tunnissa. Katsomme yhteisesti asiaa paitsi tilitoimiston silmälasein, niin myös tilitoimiston asiakkaan näkökulmasta. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan Lahden Seurahuoneelle! Tarjoamme iltapalan tilaisuudessa.

 

Julkaisemme tilaisuuden ohjelman pian.

 

Tilaisuus on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC OY:n, Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan teknillinen yliopiston yhdessä toteuttamaa "#DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta pk-yrityksille" -hanketta. #DigiLAHTI-hankkeessa on tavoitteena tehostaa yritysten prosesseja, kehittämällä uusia asiakas- ja käyttäjälähtöisiä toimintamalleja, palveluita ja tuotteita yritysten toimintaa digitalisoimalla. Hanketta rahoitettavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.