Tieto, taito, tahto – kohti uutta!


 11.6.2020 klo 9.00 - klo 10.00
 Webinaari, linkki myöhemmin,
 LADEC

Korona tuli ja muutti maailmaamme, mutta miten jatkossa eteenpäin? Voinko itse ja yritykseni jatkossa varautua poikkeuksellisiin tilanteisiin sekä ennakoida tulevaisuutta? Miten hyödynnän tietoani, taitoani ja tahtoani liiketoiminnan uudessa suuntaamisessa? Mitä eväitä tarvitsen tälle matkalle? Ja ennen kaikkea miten kehitän omaa tapaani toimia ja palvelen omaa asiakastani entistä paremmin?

Tervetuloa 11­­­­­­.6. järjestämäämme webinaariin, jossa käymme näitä asioita ja ­saamme eväitä tulevaisuuden rakentamiskeinojen jatkotyöstöön. Webinaarin vetävät LADECin Krista Mäkelä ja Marjut Suokas.


Ilmoittauduthan viimeistään ma 8.6.2020.
Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

---

Verkostoituvat sote-yritykset -hanke

Tilaisuus toteutetaan osana Verkostoituvat sote-yritykset -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR). Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Päijät-Hämeen alueen sosiaali- ja terveysalan mikro ja pk- yritysten asemaa markkinoilla olemalla taustatukena sekä auttaa niitä kehittämään palveluitaan vastaamaan kansalaisten terveyden- ja sairaudenhoidon tarpeita uudistuvassa toimintaympäristössä.
Uudistusta ennakoiva hanke tarjoaa Päijät-Hämeen alueen sote-yrityksille sekä kolmannen sektorin palveluntarjoajille monikanavaista tietoa, liiketaloudellista asiantuntija-apua, koulutusta ja valmennusta sekä ohjausta yritysryppäiden ja keskittymien kumppanuus- ja yhteistoimintamallien muodostamiseen.
Lisätietoa hankkeesta: https://lab.fi/fi/projekti/versote