Tekoälyllä tuloksiin


 20.11.2019 klo 12.00 - klo 16.00
 Lahden ammattikorkeakoulun M19 kampus, auditorio 2, Mukkulankatu 19, Lahti
 LADEC ja Lahden ammattikorkeakoulu
 Maksuton

Tekoälyllä tuloksiin – tule kuulemaan missä päivänpolttavassa aiheessa nyt mennään, ja päivittämään yrityksesi 2020-luvulle


Big data, koneoppiminen, robotiikka ja tekoäly (AI) ovat tämän päivän kuumia termejä, ja  toivotammekin tervetulleeksi järjestämäämme Tekoälyllä tuloksiin -tilaisuuteen kaikki aiheesta kiinnostuneet yrittäjät ja yritysten avainhenkilöt.

Tekoälyn avulla on mahdollista säästää aikaa ja rahaa, ja luoda myös lisäarvoa jo olemassa oleviin tuotteisiin ja palveluihin, sekä luoda kokonaan uutta. Aiheen ymmärtäminen ja hyödyntäminen vaativat kokonaisvaltaista näkemystä ja siitä jalkautuvaa käytännön toimintaa testeineen. Järjestämässämme tilaisuudessa avaamme asiaa kokonaisvaltaisesti mm. AI Strategy Companyn Antti Merilehdon ja IBM:n ratkaisuarkkitehti Tuukka Vartiaisen toimesta. Tilaisuudessa esiintyvät myös oman alueemme tekoäly-osaajayritykset – Päijät-Häme on mahdollisuuksia täynnä!

 

Ohjelma

12.00 Tervetuloa
#DigiLAHTI-hankkeen projektipäällikkö Kimmo Seppänen | LADEC

Tekoäly nyt ja 2020
Antti Merilehto | AI Strategy Company

Asiakastarinoita IBM Watson -näkökulmasta
Esitys nähtävissä TÄSTÄ LINKISTÄ

Tuukka Vartiainen | IBM

14.00-14.30 Kahvitauko

14.30 Päijäthämäläisiä panoksia tekoälyyn ympäristöineen

AI vahvana vaikuttajana
Jani Turunen | Solita

Production & process development by using data and AI
Dmitry Kurbatov | Aimaledo

Startupia rakentamassa AI-maailmaan
Arto Hämäläinen ja Vesa Ala-Mattila | Alpha Logos Software

Hiljainen tieto ja tekoäly tuloksen parantamisessa
Esitys nähtävissä TÄSTÄ LINKISTÄ

Miika Jukakoski | Our Mind

IoT ja koneoppiminen - LAMKin erityisalueena
Matti Welin | Lahden ammattikorkeakoulu

Tekoälytutkimustiimin teollisuuden ratkaisut
Markus Sihvonen | Lahden ammattikorkeakoulu

16.00 Tilaisuus päättyy

 

Saapuminen ja pysäköinti:

Ke 20.11. pysäköinninvalvontaa ei suoriteta kiinteistön etupihan P1-alueella eikä vierasparkki-alueella. Pysäköidä voi P1-alueella merkitsemättömillä paikoilla sekä vieraspaikoiksi merkityillä paikoilla. Muilla parkkialueilla käytetään eParking-sovellusta, jonka kautta varataan pysäköintioikeus. eParking-sovellus on ladattavissa Play-kaupasta tai AppStoresta nimellä eParking Suomi. 

Linja-autot 13, 31 ja 32 saapuvat M19 kampukselle Matkakeskuksen A-pysäkiltä. Linja 13 ei kierrä Kauppatorin kautta. Linjat 31 ja 32 kulkevat Matkakeskukselta torille ja jatkavat torilta D1-pysäkin kautta. Tarkemmat reittitiedot löydät LSL:n reittioppaasta


Ilmoittaudu mukaan 13.11. mennessä, klikkaamalla alta Ilmoittaudu-linkkiä.

 

Tilaisuus on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston yhdessä toteuttamaa "#DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta pk-yrityksille" -hanketta. #DigiLAHTI-hankkeessa on tavoitteena tehostaa yritysten prosesseja, kehittämällä uusia asiakas- ja käyttäjälähtöisiä toimintamalleja, palveluita ja tuotteita yritysten toimintaa digitalisoimalla. Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.