Pysy mukana muutoksessa @ Orimattila


 18.9.2019 klo 8.30 - klo 10.30
 B&B Neulomotie, Neulomotie 5, Orimattila
 LADEC - Orimattilan Yrittäjät - LAMK
 Maksuton

Hei kaikki orimattilalaiset yritykset ja yrittäjät – koosta ja toimialasta riippumatta!

Yritysten toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Asiakkaat odottavat tuotteilta ja palveluilta sekä niitä tarjoavilta yrityksiltä koko ajan enemmän: uusia ominaisuuksia, toimivuutta, elämyksiä, vastuullisuutta… Nyt on aika pohtia sitä, miten yrityksenne tulisi muutoksiin reagoida.

Tule aamukahville kuulemaan, miten muotoilun ja brändäyksen avulla on mahdollista vastata jatkuvien muutoksien tuomiin haasteisiin. Lähdetään yhdessä pohtimaan, miten ne voidaan kääntää mahdollisuuksiksi!

"Pysy mukana muutoksessa" -tilaisuutemme on maksuton ja tarkoitettu kaikille orimattilalaisille yrityksille ja yrittäjille, muillekin kuin Orimattilan Yrittäjien jäsenille. 

Puheenvuoroja tilaisuudessa käyttävät LADECin liiketoimintakehittäjä Mikko Kyle ja LAMKin Muotoiluinstituutin TKI-asiantuntija Veli-Pekka Räty. Yrityksensä tarinan kertoo Henri Kiviniemi orimattilalaisesta OneFX Oy:stä. Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi sopia LADECin tai LAMKin edustajien kanssa erillisestä tapaamisesta, jossa yrityksesi tilanne, haasteet ja tarpeet käydään tarkemmin lävitse ja sovitaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä. 

Ohjelma

Tervetuloa
Pirjo-Liisa Virtanen | puheenjohtaja | Orimattilan Yrittäjät ry

Mikä on muuttunut tai muuttumassa, ja miten muutokseen voidaan vastata muotoilun keinoin?
Mikko Kyle | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Miten suunnitella asiakkaiden tarpeisiin? Brändistä tuotteisiin ja palveluihin.
Veli-Pekka Räty | TKI-asiantuntija | Lahden Ammattikorkeakoulu Oy

Pommihenkan tarina
Henri Kiviniemi | toimitusjohtaja | OneFX Oy
 

Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.9. –> klikkaa alla "Ilmoittaudu".
 

Tervetuloa saamaan tietoa, keskustelemaan ja tapaamaan muita yrittäjiä! 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Orimattilan Yrittäjät
Lahden Ammattikorkeakoulu Oy

 

P.S. Järjestämme syksyn aikana tämän saman tilaisuuden myös Asikkalan, Hartolan, Hollolan, Iitin ja Padasjoen yrityksille ja yrittäjille. Yritystarinan esittäjä vain vaihtuu kussakin tilaisuudessa "oman kunnan" yritykseksi. 

Tutustu LADECin muihin tapahtumiin tästä

---
Tilaisuus on osa "Design Venture -ohjelma" -hanketta, jolla autetaan Lahden seudun pk-yrityksiä kehittämään monipuolisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti uutta yritystoimintaa, uudistumaan, kasvamaan ja kansainvälistymään – muotoilun keinoin. Muotoiluyrityksiä ja muotoilijoita autetaan kehittämään palveluitaan entistä paremmin asiakastarpeita vastaaviksi. Yritys- ja teemaryhmäkohtaisten sparrausten lisäksi ohjelmassa järjestetään teemakohtaisia tapaamisia ja luentoja sekä Design on the Road -kiertueita. Ohjelmassa pilotoidaan myös yrityksiä ja muotoilijoita kohtauttava ja muotoilutietouden ja -ajattelun leviämistä edistävä Design Venture Day -tapahtuma osana Lahti Design Weekiä. Design Venture -ohjelmaa toteuttavat yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden Ammattikorkeakoulu Oy (LAMK) ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Hämeen ELY-keskus.