Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Pysy mukana muutoksessa muotoilun ja digin keinoin @ Hartola


 12.2.2020 klo 8.30 - klo 10.30
 la Karde Mumma, Keskustie 2, Hartola
 LADEC - Hartolan kunta - Hartolan Yrittäjät - LAB
 Maksuton

Hei kaikki Hartolan yritykset ja yrittäjät - koosta ja toimialasta riippumatta!

Yritysten toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Asiakkaat odottavat tuotteilta ja palveluilta sekä niitä tarjoavilta yrityksiltä koko ajan enemmän: uusia ominaisuuksia, toimivuutta, elämyksiä, vastuullisuutta… Nyt on aika pohtia sitä, miten yrityksenne tulisi muutoksiin reagoida.

Tule kuulemaan, miten muotoilu, brändäys ja digitaalisuus voivat hyödyttää yritystäsi ja olla avuksi jatkuvasti muuttuvassa toimintakentässä.

Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi sopia LADECin tai LAB-ammattikorkeakoulun (aik. LAMK) edustajien kanssa erillisestä tapaamisesta, jossa yrityksesi tilanne, haasteet ja tarpeet käydään tarkemmin lävitse ja sovitaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille Hartolassa toimiville yrittäjille ja yrityksien edustajille, olitpa sitten tuotteen valmistaja tai palveluntarjoaja. Kahvitarjoilu.

Ohjelma

Tervetuloa

Mikä on muuttunut tai muuttumassa ? Miten muutoksiin voidaan reagoida ?
Mikko Kyle | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Miten suunnitella asiakkaiden tarpeisiin ? Brändistä tuotteisiin ja palveluihin
Veli-Pekka Räty | TKI-asiantuntija | LAB-ammattikorkeakoulu

Miten hyödyntää digiä muutoksen keskellä?
Kimmo Seppänen | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.2. -> klikkaa "Ilmoittaudu".

Tervetuloa saamaan tietoa, keskustelemaan ja tapaamaan muita yrittäjiä!

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Hartolan kunta
Hartolan Yrittäjät
LAB-ammattikorkeakoulu

P.S. Järjestämme kevään 2020 aikana tämän saman tilaisuuden myös Asikkalan & Padasjoen sekä Iitin yrityksille ja yrittäjille. 

Tutustu LADECin muihin tapahtumiin tästä
---
Tilaisuus on osa "Design Venture -ohjelma" -hanketta, jolla autetaan Lahden seudun pk-yrityksiä kehittämään monipuolisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti uutta yritystoimintaa, uudistumaan, kasvamaan ja kansainvälistymään – muotoilun keinoin. Muotoiluyrityksiä ja muotoilijoita autetaan kehittämään palveluitaan entistä paremmin asiakastarpeita vastaaviksi. Yritys- ja teemaryhmäkohtaisten sparrausten lisäksi ohjelmassa järjestetään teemakohtaisia tapaamisia ja luentoja sekä Design on the Road -kiertueita. Ohjelmassa pilotoidaan myös yrityksiä ja muotoilijoita kohtauttava ja muotoilutietouden ja -ajattelun leviämistä edistävä Design Venture Day -tapahtuma osana Lahti Design Weekiä. Design Venture -ohjelmaa toteuttavat yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja LAB-ammattikorkeakoulu (aik. LAMK) ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Hämeen ELY-keskus.