Pysy mukana muutoksessa digin ja muotoilun keinoin @ Hollola


 4.11.2019 klo 14.00 - klo 16.00
 Hollolan kunnantalo | Lounasravintola, Virastotie 3, Hollola
 LADEC - Hollolan kunta - Hollolan Yrittäjät - LAMK
 Maksuton

Hei kaikki hollolalaiset yritykset ja yrittäjät – koosta ja toimialasta riippumatta!

Yritysten toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Asiakkaat odottavat tuotteilta ja palveluilta sekä niitä tarjoavilta yrityksiltä koko ajan enemmän: uusia ominaisuuksia, toimivuutta, elämyksiä, vastuullisuutta… Nyt on aika pohtia sitä, miten yrityksenne tulisi muutoksiin reagoida.

Tule kuulemaan, miten muotoilu, brändäys ja digitaalisuus voivat hyödyttää yritystäsi ja olla avuksi jatkuvasti muuttuvassa toimintakentässä.

Tilaisuuden jälkeen voit halutessasi sopia LADECin tai LAMKin edustajien kanssa erillisestä tapaamisesta, jossa yrityksesi tilanne, haasteet ja tarpeet käydään tarkemmin lävitse ja sovitaan mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille hollolalaisille yrittäjille ja yrityksien edustajille, olitpa sitten tuotteen valmistaja tai palveluntarjoaja. Kahvitarjoilu.

Ohjelma

Tervetuloa
Sari-Anna Vilander | elinkeinopäällikkö | Hollolan kunta

Mikä on muuttunut tai muuttumassa, ja miten muutokseen voidaan vastata muotoilun keinoin?
Mikko Kyle | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Miten suunnitella asiakkaiden tarpeisiin? Brändistä tuotteisiin ja palveluihin
Veli-Pekka Räty | TKI-asiantuntija | Lahden Ammattikorkeakoulu Oy

Miten hyödyntää digiä muutoksen keskellä?
Kimmo Seppänen | liiketoimintakehittäjä | Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Case: Fasetti Oy:n kehitystarina digitaalisessa viestinnässä, markkinoinnissa ja myynnissä
Janne Ylönen | hallituksen puheenjohtaja | Fasetti Oy
 

llmoittaudu mukaan viimeistään 3.11. –> klikkaa "Ilmoittaudu".

 
Tervetuloa saamaan tietoa, keskustelemaan ja tapaamaan muita yrittäjiä! 

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Hollolan kunta
Hollolan Yrittäjät ry
Lahden Ammattikorkeakoulu Oy
 
P.S. Järjestämme syksyn aikana tämän saman tilaisuuden myös Asikkalan, Hartolan, Iitin, Orimattilan ja Padasjoen yrityksille ja yrittäjille. Yritystarinan esittäjä vain vaihtuu kussakin tilaisuudessa "oman kunnan" yritykseksi. 

Tutustu LADECin muihin tapahtumiin tästä

---
Tilaisuus on osa "Design Venture -ohjelma" -hanketta, jolla autetaan Lahden seudun pk-yrityksiä kehittämään monipuolisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti uutta yritystoimintaa, uudistumaan, kasvamaan ja kansainvälistymään – muotoilun keinoin. Muotoiluyrityksiä ja muotoilijoita autetaan kehittämään palveluitaan entistä paremmin asiakastarpeita vastaaviksi. Yritys- ja teemaryhmäkohtaisten sparrausten lisäksi ohjelmassa järjestetään teemakohtaisia tapaamisia ja luentoja sekä Design on the Road -kiertueita. Ohjelmassa pilotoidaan myös yrityksiä ja muotoilijoita kohtauttava ja muotoilutietouden ja -ajattelun leviämistä edistävä Design Venture Day -tapahtuma osana Lahti Design Weekiä. Design Venture -ohjelmaa toteuttavat yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy ja Lahden Ammattikorkeakoulu Oy (LAMK) ja sitä rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Hämeen ELY-keskus.