Pk-yrityksen IT-asiat ja toiminnanohjaus kuntoon


 13.2.2020 klo 8.30 - klo 11.45
 Lahden Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti
 LADEC, PC-APU ja Sarin-Väisänen Oy
 Maksuton

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan miten voit tehostaa yrityksesi toimintaa nopeasti, edullisesti ja oikealla tavalla ketterillä ICT-ratkaisuilla - vieläpä alueemme omien modernien ICT-yritysten kautta!


Kaikki digitalisoidaan mikä voidaan, ja nopein kehitys tapahtuu yrityksen johtamisessa ja siihen valjastetuissa ICT-ratkaisuissa. Informaatiossa ja viestinnässä käytännössä. ICT-alue on kuitenkin todellinen sillisalaatti mahdollisuuksineen ja haasteineen. Työkaluja on valtava määrä, alueen kehitys nopeampaa kuin yrittäjien kyky seurata asioita, ja palveluiden tarjoajia on jo Suomessakin enemmän kuin yleisöä Salppurin kisamontussa. Kansainvälisiä trendejä ovat mm. avoimen lähdekoodin järjestelmien valtava suosio ja toisaalta Microsoftin ratkaisuiden laaja hyödyntäminen, erityisesti ”pilvessä”.
 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti pk- ja mikro -yrityksille. Tilaisuutta LADECin kanssa yhteistyössä järjestävät PC-APU ja Sarin-Väisänen Oy.


Ohjelma

 

8.30-9 Kevyttä aamupalaa

9 - 9.35 ICT-alue 2020 erityisesti pienen yrityksen kannalta
#DigiLAHTI-hankkeen projektipäällikkö Kimmo Seppänen | LADEC

  • Trendejä, haasteita ja mahdollisuuksia
  • LADECin neuvonta- ja sparrausapu

9.35 - 10.15 Pk-yrityksen IT-asiat kuntoon
yrittäjä, tj Mika Wahlman | PC-APU (Damika Oy)

  • Tietoturva. Perusvirheet ja ratkaisuja suojaukseen.
  • Laitteet ja ohjelmistot. Tunteeko niitä kukaan? Dokumentaation tärkeys.
  • Pilvipalvelut - Office 365 ja G-Suite. Kuinka alkuun pilvipalveluissa?
  • Hankinnat. Säästä oikein mitoitetuilla hankinnoilla!
  • Hallinta ja ylläpito. Ulkoistettu mikrotuki helpottaa toimintaa!

Tauko

10.30 - 11.15 Toiminta tehokkaaksi ja asiakkaat tyytyväisiksi
yrittäjä, tehostaja & kehittäjä Sari Mäyrä | Sarin-Väisänen Oy

  • Millaisia tietojärjestelmiä pienyritys tarvitsee? Miten se hallitsee parhaiten tietojaan?
  • Mikä on ERP? Miten ohjata toimintaa tehokkaimmin? Miten kannattaa hankkia toimiva ratkaisu?
  • Mikä on Odoo-järjestelmä ja miten pienyritys tehostaa toimintaansa ja säästää sen avulla?

11.15 Kysymyksiä ja keskustelua

11.45 Tilaisuus päättyy

 

PC-APU (Damika Oy) on lahtelainen yritys, joka toimii mikrotukena yli 270:lle PK-yritykselle yli 15 vuoden kokemuksella. PC-APU ottaa kokonaisvastuun PK-yrityksen IT-asioista vahvalla kokemuksella ja näkemyksellä, auttaen näin yrityksiä tekemään järkeviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja niin tietoturvan, laitteiden, ohjelmien kuin ylläpidon suhteen. 

Sarin-Väisänen Oy on palvellut päijäthämäläisiä pienyrityksiä yli 40 vuotta ja erikoistunut maksamisen ja myynnin ratkaisuihin. Nyt he ovat myös maailmalla valtavan suosion saavuttaneen avoimen lähdekoodin ODOO -yritysjärjestelmän tarjoaja. Odoosta löytyy kaikki yrityksen tarvitsemat toiminnot markkinoinnista verkkokauppaan ja tuotannon toiminnanohjaukseen sekä johdon raportointiin.

 

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alta Ilmoittaudu-linkkiä.

 

Tilaisuus on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, LAB-ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston yhdessä toteuttamaa "#DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta pk-yrityksille" -hanketta. #DigiLAHTI-hankkeessa on tavoitteena tehostaa yritysten prosesseja, kehittämällä uusia asiakas- ja käyttäjälähtöisiä toimintamalleja, palveluita ja tuotteita yritysten toimintaa digitalisoimalla. Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.