Perustajalle-info


 29.10.2019 klo 17.00 - klo 20.00
 Lahden Tiedepuisto, Aalto-auditorio, Niemenkatu 73, Lahti
 LADEC
 Maksuton

Perustajalle-info on tarkoitettu sinulle, jolle yrityksen perustaminen on juuri nyt ajankohtaista. Tilaisuus tarjoaa apua aloittavan yrityksen liiketoiminnan käynnistämiseen – tukea myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun, työkaluja kirjanpidon ja rahoituksen järjestämiseen sekä vinkkejä verotukseen. Annamme sinulle lisätietoja muista yrittäjille hyödyllisistä tahoista, ja muistutamme jaksamisen ja verkostoitumisen tärkeydestä.

Perustajalle-info tarjoaa mahdollisuuden kysyä juuri sinun mieltäsi askarruttavat kysymykset. Tämä on erinomainen tilaisuus verkostoitua alueen muiden yrittäjäksi aikovien kanssa, sekä tutustua alueen yrityskehityksen toimijoihin.

Tilaisuus on jatkoa Mistä idea? ja Ideasta liiketoimintaa -tilaisuuksille, mutta on avoin kaikille uuden liiketoiminnan käynnistämisestä ja uuden oppimisesta kiinnostuneille. Voit osallistua joko näihin kaikkiin, tai halutessasi myös yksittäisiin tilaisuuksiin:

24.9. klo 17-20 Mistä idea? Keinoja uuden liikeidean etsintään
8.10. klo 17-20 Ideasta liiketoimintaa - Miten muutan osaamiseni rahaksi?
29.10. klo 17-20 Perustajalle info - Yrityksen perustamisen lyhyt oppimäärä

 

Huom! Tilaisuus livestriimataan. Striimausta hyödynnetään opetuksen tukena Lahden ammattikorkeakoulussa. Tilaisuuden osallistujat eivät tule näkymään striimauksessa, eikä siitä tule tallennetta. Mahdollisten yksittäisten osallistujien kuvaamiseen kysytään erikseen lupaa osallistujilta tilaisuuden alkaessa.


 Ilmoittaudu mukaan paikanpäälle tilaisuuteen osallistujaksi 27.10. mennessä!