NaviGate-messut


 16.5.2018 klo 8.00 - 17.5.2018 klo 17.00
 Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, Turku
 LADEC
 Osallistumismaksu yritykselle noin 1500 - 2000 €

Horisontissa meriteollisuuden päätapahtuma Suomessa - Navigoi yrityksesi Lahden Seudun yhteisosastolle NaviGate -messuille 16.-17.5.2018!

Mikäli yrityksellänne on meriteollisuuteen, -logistiikkaan tai merenkulkuun liittyviä tuotteita tai palveluita, kannattaa nousta aallonharjalle ja lähteä mukaan Lahden Seudun yhteisosastolle Turun NaviGate -tapahtumaan!

Mihin hintaan ja miten mukaan?
LADEC on koordinoinut vuosien ajan huikean suosion saanutta Lahden seudun yritysten yhteisosastoa mm. Alihankinta -messuilla ja tukenut messuosallistumista.

Navigate-messujen yhteisosastolle yrityksenne pääsee mukaan noin 1500-2000 eurolla (hinta tarkentuu osallistuvien yritysten määrän ja kustannusten selvittyä). Hintaan sisältyy lähes kaikki: osaston vuokra, suunnittelu ja rakentaminen, sähköt ja siivous, kahvitarjoilut osastolla sekä näkyvyys messuoppaassa. Lisäksi LADECin kokenut henkilökunta on mukana avustamassa osastolla.

Mukaan pääsette laittamalla sähköpostia osoitteeseen niina.sipila@ladec.fi tai soittamalla Niina Sipilälle, puh. 044 7048 442.

Miksi messuilla kannattaa esittäytyä oman osaston sijasta yhteisosastolla? Tässä muutama aiemmin LADECin järjestämillä messujen yhteisosastoilla mukana olleiden yritysten kommentteja asiasta:

”Erittäin helppo kokonaisuus meille itsellemme: esitteet vaan telineisiin ja sopimaan kontakteja. Pienellä panostuksella pääsimme laadukkaaseen joukkoon mukaan.”

”Messuosasto ja järjestelyt toimivat hyvin. Kiitos ladecilaisille, jotka auttoivat osastolla kahvin keitossa, asiakaspalvelussa ja tuurasivat osastolla. Yhteisosasto pelitti todella hyvin!”

”Kyllähän tämä on erittäin helppo tapa osallistua messuille. Ei tarvitse tuoda kuin esitteet ja innostunut messuhenkilökunta. Kaikki muu tulee LADECilta valmiina. Muihin vastaaviin yhteisosastoihin verrattuna yritykset pääsivät kuitenkin paljon paremmin esille.”

Tutustu NaviGate-messuihin: http://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/navigate/

Tapahtuman yhteyshenkilö