Myynti ja markkinointi - yhdessä vai erikseen?


 7.10.2020 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki myöhemmin,
 LADEC
 Maksuton

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden uusi konsepti. Tarjoamme syyskauden 2020 aikana asiakasyrityksillemme yhdeksän tilaisuuden sarjan. KehitysKeskiviikkojen aiheet – teemat on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tarjoamme siis kattavan ja tiiviin kattauksen infoa liiketoiminnan kehittämiseen laajalla skaalalla. Vaikka kyseessä on tilaisuussarja, voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

7.10. sukellamme myynnin ja markkinoinnin maailmaan ja käymme läpi myynnin ja markkinoinnin peruspilareita. Mitä on myynti? Entäpä markkinointi? Ja miten myyntiä kasvatetaan? Missä, miten, kenelle ja milloin pitäisi markkinoida ja myydä? Tulethan Teams-linjoille ja osallistuthan keskusteluun.

Neljännen KehitysKeskiviikon sisällöstä vastaa myynnin osalta LADECin liiketoimintakehittäjä Mikko Kyle ja markkinoinnin osalta LADECin liiketoimintakehittäjä Marjut Suokas. Case-esimerkkinä tilaisuudessa Valco Oy.

Ilmoittauduthan webinaariin ma 5.10.2020 mennessä. Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!