Mistä idea? Keinoja uuden liikeidean etsintään


 24.9.2019 klo 17.00 - klo 20.00
 Lahden Tiedepuisto, Aalto-auditorio, Niemenkatu 73, Lahti
 LADEC
 Maksuton

Oletko yrittäjähenkinen, vahvan henkisen pääoman tai tekevän asenteen omaava tyyppi, joka tahtoo tehdä jotain siistiä? Jolta puuttuu vain kanava toteuttaa itseään? Jolta puuttuu vain liikeidea?

Liikeidea voi syntyä missä vain. Se voi kehittyä opiskeluiden tai työn lomassa, tai syntyä juoksupolulla. Liikeidean voi myös ostaa toimivan yrityksen, sen liiketoiminnan tai liiketoiminnan osien muodossa. Mahdollisuuksia on lukuisia, ja sinä päätät mikä sopii sinulle.

Mistä idea? -tilaisuudessa saat ajatuksia, miten voit löytää potentiaalisia liikeideoita ympäriltäsi. Saat myös työkaluja oman, kaupallistettavan osaamisesi tunnistamiseen, sekä ideoiden jalostamiseen ja validointiin. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain kiinnostunut mieli ja innostunut asenne. Tilaisuus on maksuton.
 

Mistä idea -tilaisuus on osa kolmen Starting Up -tilaisuuden sarjaa. Seuraavat tilaisuudet, jotka ovat jatkoa Mistä idea -tilaisuudelle, järjestetään lokakuussa 2019:

8.10. klo 17-20 Ideasta liiketoimintaa - Miten muutan osaamiseni rahaksi?
29.10. klo 17-20 Perustajalle info - Yrityksen perustamisen lyhyt oppimäärä
 

Huom! 24.9. tilaisuus livestriimataan. Striimausta hyödynnetään opetuksen tukena Lahden ammattikorkeakoulussa. Tilaisuuden osallistujat eivät tule näkymään videolla. Mahdollisten yksittäisten osallistujien kuvaamiseen kysytään erikseen lupaa osallistujilta tilaisuuden alkaessa.


Ilmoittaudu mukaan paikanpäälle tilaisuuteen osallistujaksi 22.9. mennessä!