Mistä idea? Keinoja uuden liikeidean etsintään


 19.3.2019 klo 17.00 - klo 20.00
 Lahden Tiedepuisto, Aalto auditorio, Niemenkatu 73, Lahti
 LADEC
 Maksuton

Oletko yrittäjähenkinen, vahvan henkisen pääoman tai tekevän asenteen omaava tyyppi, joka tahtoo tehdä jotain siistiä? Jolta puuttuu vain kanava toteuttaa itseään? Jolta puuttuu vain liikeidea?

Liikeidea voi syntyä missä vain. Se voi kehittyä opiskeluiden tai työn lomassa, tai syntyä juoksupolulla. Liikeidean voi myös ostaa toimivan yrityksen, sen liiketoiminnan tai liiketoiminnan osien muodossa. Myöskään franchising tai osuuskunta eivät ole hassumpia vaihtoehtoja. Mahdollisuuksia on lukuisia, ja sinä päätät mikä sopii sinulle.

Mistä idea? -tilaisuudessa opit näkemään potentiaalisia liikeideoita ympärilläsi, minne ikinä menetkin. Kouluttajamme antaa sinulle työkaluja oman osaamisen tunnistamiseen ja tuotteistamiseen, sekä syventää sinut ideoinnin ja ideoiden validoinnin maailmaan. Annamme sinulle työkaluja oman liikeidean asiakaslähtöiseen kehittämiseen, sekä käsityksen yrittäjyyteen johtavista poluista. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain kiinnostunut mieli ja innostunut asenne. Tilaisuus on maksuton.

 

Mistä idea -tilaisuus on osa kolmen Starting Up -tilaisuuden sarjaa. Seuraavat tilaisuudet, jotka ovat jatkoa Mistä idea -tilaisuudelle, järjestetään huhtikuussa 2019:

23.4. Ideasta liiketoimintaa - Miten muutan osaamiseni rahaksi?
29.4. Perustajalle info - Yrityksen perustamisen lyhyt oppimäärä

 
Ilmoittaudu mukaan Mistä idea -tilaisuuteen sunnuntaihin 17.3. mennessä!