Lahden seudun Meriklusterin tehdas- ja toimitilakierros


 11.4.2019 klo 9.30 - klo 12.30
 Lähtö ja paluu Lahden Tiedepuistolta , Niemenkatu 73,15140 Lahti
 Lahden Seudun kehitys LADEC Oy
 maksuton

Tervetuloa mukaan tehdas- ja toimitilakierrokselle Lahteen, jolloin pääsemme yhteiskuljetuksella tutustumaan kolmen meriteollisuus vaikuttajan tiloihin ja toimintaan. Tyhjin vatsoin ei kierrokselle lähdetä, sillä bussissa tarjoillaan aamupalaa. Ilmoittaudu perjantaihin 5.4. klo 14 mennessä, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Ohjelma: 

  • Bussikuljetus klo 9.30 Lahden Tiedepuistolta, Niemenkatu 73, Lahti.
  • Kohteet: Skanveir Oy, Holmet Oy ja Halton Marine Oy. 
  • Paluu Tiedepuistolle klo 12.30, jonka jälkeen omakustanteinen lounasmahdollisuus Tiedepuistolla.

 

Kohdeyritykset:

Skanveir Oy

Suomalainen SKANVEIR on kehittänyt nostotekniikkaa raskaan metallin käsittelyyn yli 30 vuotta. Palvelemme terästehtaita, teräspalvelukeskuksia, telakoita ja konepajayrityksiä, jotka panostavat tuotannon tehostamiseen ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. 

Tutustu yritykseen: www.skanveir.com

 

Holmet Oy

Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. 

Meriteollisuuteen Holmet Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia varustelutuotteita ja -palveluita mm. luukut, ovet, kelat, teräsrakenteet ja portaikot.

Tutustu yritykseen: www.holmet.fi

 

Halton Marine Oy 

Halton Marine Oy tarjoaa laadukkaita sisäilmaratkaisuja laivoille, lautoille, energia-, öljy-, ja kaasuteollisuuteen. Halton Marine on toimittanut ratkaisuja yli 150:een suureen risteilijään ja 200:aan öljy- ja kaasuteollisuuden projektiin. Kestäviä ja testattuja tuotteita on toimitettu aina Olkiluodosta US Navyyn.

Tutustu yritykseen: www.halton.com