Lahden seudun Meriklusterin tehdas- ja toimitilakierros


 11.4.2019 klo 9.30 - klo 12.30
 Lähtö ja paluu Lahden Tiedepuistolta , Niemenkatu 73,15140 Lahti
 Lahden Seudun kehitys LADEC Oy
 maksuton

Tervetuloa mukaan tehdas- ja toimitilakierrokselle Lahteen, jolloin pääsemme yhteiskuljetuksella tutustumaan kolmen meriteollisuus vaikuttajan tiloihin ja toimintaan. Tyhjin vatsoin ei kierrokselle lähdetä, sillä bussissa tarjoillaan aamupalaa. Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

Ohjelma: 

  • Bussikuljetus klo 9.30 Lahden Tiedepuistolta, Niemenkatu 73, Lahti.
  • Kohteet: Skanveir Oy, Holmet Oy ja Halton Marine Oy. 
  • Paluu Tiedepuistolle klo 12.30, jonka jälkeen omakustanteinen lounasmahdollisuus Tiedepuistolla.

 

Kohdeyritykset:

Skanveir Oy

Suomalainen SKANVEIR on kehittänyt nostotekniikkaa raskaan metallin käsittelyyn yli 30 vuotta. Palvelemme terästehtaita, teräspalvelukeskuksia, telakoita ja konepajayrityksiä, jotka panostavat tuotannon tehostamiseen ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. 

Tutustu yritykseen: www.skanveir.com

 

Holmet Oy

Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. 

Meriteollisuuteen Holmet Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia varustelutuotteita ja -palveluita mm. luukut, ovet, kelat, teräsrakenteet ja portaikot.

Tutustu yritykseen: www.holmet.fi

 

Halton Marine Oy 

Halton Marine Oy tarjoaa laadukkaita sisäilmaratkaisuja laivoille, lautoille, energia-, öljy-, ja kaasuteollisuuteen. Halton Marine on toimittanut ratkaisuja yli 150:een suureen risteilijään ja 200:aan öljy- ja kaasuteollisuuden projektiin. Kestäviä ja testattuja tuotteita on toimitettu aina Olkiluodosta US Navyyn.

Tutustu yritykseen: www.halton.com