Lähde mukaan Lahden seudun yhteisosastolle NaviGate -messuille 22.-23.1.2020!


 22.1.2020 klo 8.00 - 23.1.2020 klo 16.00
 Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13
 Lahden seudun Meriklusteri
 1500-2000 euroa/osastopaikka

Meriteollisuuden parhaat osaajat kokoontuvat Turkuun tammikuussa 2020. Voisiko yrityksenne tarjota tuotteita tai palveluita meriteollisuuteen, - logistiikkaan tai merenkulkuun liittyen? Kaksipäiväisillä messuilla tapaat telakoiden ja varustamoiden edustajia sekä ammattilaisia merilogistiikan, -teollisuuden ja alihankintateollisuuden aloilta.

Saman katon alla runsaasti oheisohjelmaa ja asiantuntijakumppaneiden suunnittelemaa sisältöä. Paikalle odotetaan myös päättäjiä, koulutusorganisaatioiden edustajia ja teeman parissa työskentelystä kiinnostuneita. Myös runsaasti lehdistöä odotetaan paikalle. Hyödynnä Lahden seudun yhteisosastotarjous ja hyppää mukaan Turun NaviGate-tapahtumaan. Vielä muutama paikka jäljellä!

 

Kustannustehokkaasti yhteisosastolla! 

Yhteisosasto on helppo ja vaivaton vaihtoehto kun yritys haluaa pienellä vaivalla laajaa messunäkyvyyttä. Ladecin kautta osallistut helposti Lahden seudun yhteisosastolle. Kattavaan messupakettiin sisältyy mm.: osaston vuokra, suunnittelu ja toteutus, sähköt, siivous, kahvitarjoilu asiakkaille sekä näkyvyys messuoppaassa. Osastolla avustaa Ladecin kokenut henkilökunta. 

Hinta määräytyy yhteisosaston yritysmäärän mukaan, arviolta 1500e - 2000e/yritys.Yhteisosastolle mahtuu 9 yritystä, joten oma paikka kannattaa varata ajoissa.

 

Messuvarauksissa ja tiedusteluissa ota yhteyttä: Marika Mesimäki, marika.mesimaki@ladec.fi tai p. 041 454 1861.