Johtaminen suuressa kuvassa ja itsensä johtaminen


 11.11.2020 klo 9.00 - klo 12.00
 Webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin
 LADEC
 Maksuton

KehitysKeskiviikkona 11.11. perehdymme johtamisen maailmaan organisaatiotasolla sekä itsensä johtamisessa. Mitä on johtajuus ja mihin sitä enää edes tarvitaan? Mitä johtamisessa on nyt in, entäpä out? Mitä tarkoittaa itsensä johtaminen? Saako johtaja olla myös ihminen tunteineen ja reaktioineen? Tule kuulemaan ja ottamaan hyödyksi itsellesi parhaat vinkit omaan johtamistyöhön ja itsesi johtamiseen.

KehitysKeskiviikko on LADEC-yrityspalveluiden uusi konsepti. Tarjoamme syyskauden 2020 aikana asiakasyrityksillemme yhdeksän tilaisuuden sarjan. KehitysKeskiviikkojen aiheet – teemat on poimittu arjesta, asiakkaiden tarpeesta & toiveista. Tarjoamme siis kattavan ja tiiviin kattauksen infoa liiketoiminnan kehittämiseen laajalla skaalalla. Vaikka kyseessä on tilaisuussarja, voit poimia juuri omaan tarpeeseesi sopivan sisällön. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Kuudennen KehitysKeskiviikon sisällöstä vastaa organisaatiotason johtamisen osalta LUT-yliopiston erikoistutkija Mirva Hyypiä ja itsensä johtamisen osalta LADECin liiketoimintakehittäjä Krista Mäkelä.

Ilmoittauduthan webinaariin ma 9.11.2020 mennessä. Webinaarilinkki lähetetään erikseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa!