Ideasta liiketoimintaa: Miten muutan osaamiseni rahaksi?


 15.3.2018 klo 17.00 - klo 20.00
  Lahti Design Center, Päijänteenkatu 9-11, 15140 Lahti
 Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
 Maksuton

Onko sinulla loistava ajatus, tai maailmaa parantava idea? Osaamista, jollaista ei näe päivittäin, tai taito tehdä jotain parhaiten?

Ideasta liiketoimintaa -tapahtuma sopii sinulle, joka pohdit mitä tehdä osaamisellasi. Sinulle, joka ehkä olet harkinnut yrittäjyyttä vaihtoehtona. Ideasta liiketoimintaa auttaa sinua vastaamaan kysymykseen olisiko minusta yrittäjäksi, ja esittelee oman liiketoiminnan tarjoamia vaihtoehtoja osana urakehitystä. Tapahtuma tarjoaa kevyen tavan lähestyä yrittäjyyttä, ilman paineita.

Tapahtuman koulutusosio tarjoaa perustietoa idean muotoilun tueksi ja selkiyttää yritystoiminnan käynnistämisen ensimmäisiä vaiheita. Opastamme, miten kiteytät liikeideasi, miten hahmotat liiketoimintaan liittyviä lukuja ja käymme läpi vaihtoehtoisia rahoitusmuotoja. Keskustelemme avoimesti yrittäjyyden menestystekijöistä ja haasteista, ja kuulemme erilaisia yritystarinoita. Tutustutamme sinut alueen yrityspalveluidentarjoajiin, ja tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua alueen muiden ideoitaan pohtivien ja kehittävien kanssa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan LADECin liiketoimintakehittäjien kanssa.

Tilaisuus on maksuton. Tapahtuman kieli on suomi.

Ilmoittauduthan tapahtumaan 12.03.2018 mennessä!

Lisätietoja: Monna Salmi, yrittäjyyden yhteisömanageri, 044 711 4111, monna.salmi@ladec.fi

Tapahtuman yhteyshenkilö