HR & DIGI - Digitalisaatio työelämän muuttajana


 15.3.2019 klo 8.00 - klo 10.30
 Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti
 LADEC
 Maksuton

HR & DIGI – Tule kuulemaan, mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tuo erityisesti henkilöstöjohtamiseen


Vahvasti lisääntyvä ja muuttuva digitalisaatio muuttaa lähes kaikkea yrityksissä, myös johtamisen ja henkilöstöön liittyvät keskeiset prosessit kanavineen ja työkaluineen. Niinpä kutsumme Sinut aamuseminaariin kuuntelemaan ja keskustelemaan mitä kaikkea digitaalisuus merkitsee ja mahdollistaa erityisesti johtajien ja HR-ammattilaisten näkökulmasta.

Keskeisiä kysymyksiä ovat mm. missä digitalisaatiossa nyt mennään? Miten se vaikuttaa työn tekemiseen ja työnhallintaan? Miten digitalisaation vaikutukset näkyvät yritysten henkilöstöhallinnossa ja HR-prosesseissa? Miten se saadaan valjastettua innovatiivisuuden edistämiseen?
 

Työntekijät ovat yrityksessä avainasemassa, ja oikein hyödynnettynä digin avulla voidaan johtaa paremmin, tukea ja helpottaa työntekoa, kehittää toimintaa yhdessä ja saavuttaa parempia tuloksia.
 

Tilaisuuden käynnistää LADECin liiketoimintakehittäjä Kimmo Seppänen, joka kertoo digitalisaation pelikentästä sekä avaa #DigiLahti-hankkeen taustaa ja tavoitteita. Saamme tilaisuuteen pääpuhujaksi asiantuntevan, innostavan ja käytännönläheisen valmentajan Paula Kuusipalo-Määtän, joka tunnetaan digitalisaation asiantuntijana ja ideakulttuurin vauhdittajana. Paula Kuusipalo-Määttä on kokenut konkari digitaalisuuden kehittämisessä ja toiminut edelläkävijänä mm. innovaatioprosessin digitalisoimisessa VR Groupissa. Lisäksi Kuusipalo-Määttä on työskennellyt myös HR-kehittämisen parissa.
 

Tilaisuudessa on varattu aikaa myös yhteiselle keskustelulle ja verkostoitumiselle.


Huom! Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Tilaisuus on osa Lahden Seudun Kehitys LADEC OY:n, Lahden ammattikorkeakoulu Oy:n ja Lappeenrannan teknillinen yliopiston yhdessä toteuttamaa "#DigiLAHTI - Uutta kasvua digitaalisuudesta pk-yrityksille" -hanketta. #DigiLAHTI-hankkeessa on tavoitteena tehostaa yritysten prosesseja, kehittämällä uusia asiakas- ja käyttäjälähtöisiä toimintamalleja, palveluita ja tuotteita yritysten toimintaa digitalisoimalla. Hanketta rahoitettavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Päijät-Hämeen liitto Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.