Rise and Shine -aamukahvit


 17.4.2018 klo 8.30 - klo 10.00
 Lahti Design Center | Malski, Päijänteenkatu 9-11, Lahti
 LADEC ja Rantalainen Yhtiöt
 Maksuton

Sähköisen taloushallinnon hyödyt yrityksellesi

Tule kuuntelemaan, miten nykyaikainen sähköinen taloushallinto voisi palvella juuri sinun yrityksesi tarpeita! Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksesi taloushallinto hoidetaan reaaliaikaisesti ja yhteistyö tilitoimiston kanssa perustuu vuorovaikutukseen ja lisäarvon tuottamiseen. Talouden lukujen reaaliaikainen tuottaminen ja tulkinta sekä ongelmakohtien välitön hoitaminen luovat yrityksesi taloudelle selkärangan, johon tukeutuen voit edelleen kehittää yrityksen liiketoimintaa ja keskittyä sen kasvattamiseen. Yrityksellesi toiminnan jatkuva seuranta luo selvän kilpailuedun. Nopea reagointi esimerkiksi hintamuutoksiin ja tuotevalikoimiin vaikuttaa heti yrityksesi kannattavuuteen. Reaaliaikaisen taloustiedon avulla teet parempia päätöksiä oikea-aikaisesti.

Esiintyjä: Juha Lassila, toimistopäällikkö (tradenomi, KLT) Rantalainen Orimattila  
Juhalla on yli 25 vuoden kokemus kirjanpidosta ja taloushallinnon muista asiantuntijatehtävistä. Hänen päällikkövastuullaan olevilla Orimattilan ja Mäntsälän toimistoilla on asiakkainaan yli 300 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä.

Mitä pienyrittäjän tulisi tietää verotuksesta?
Tässä tilaisuudessa kuulet tiivistettynä sen, mitä jokaisen pienyrittäjän tulisi tietää verotuksesta. Yritysverotus on monimutkainen kokonaisuus, jossa pelkkä yrityksen veroihin keskittyminen ei riitä. Onnistunut verosuunnittelu edellyttää sekä yrityksen että yrittäjän ja/tai yrityksen omistajien verotuksen huomioimista kokonaisuutena. Yrittäjäomistajien ja yrityksen verotusta suunniteltaessa omistajien tulojen jakaminen palkkatuloon ja yrityksestä saatavaan pääomatuloon on keskeisessä asemassa. Verotuksellisesti edullisin ratkaisu saadaan useimmiten laskemalla näiden kahden tulolajin kesken optimaalinen yhdistelmä. Verotus on keskeisessä asemassa myös muun muassa yritysjärjestely- ja sukupolvenvaihdostilanteissa ja vuosittain yritykset joutuvat pohtimaan myös tuloksen jakamiseen liittyvää verotustaan. Huomiota kannattaa kiinnittää myös eri yhtiömuotojen toisistaan poikkeaviin verotuskäytäntöihin. 

Esiintyjä: Juha Sundberg (KTM, HT-tilintarkastaja, KLT) toimii asiantuntijapalveluista vastaavana johtajana Rantalainen Lahdessa. Juhalla on yli 30 vuoden kokemus mm. kirjanpitoon, verotukseen, yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Lisätietoja: 

Essi Alaluukas, Liiketoimintajohtaja, Rantalainen Lahti, 050 346 6988, essi.alaluukas@rantalainen.fi

Monna Salmi, yrittäjyyden yhteisömanageri, 044 711 4111, monna.salmi@ladec.fi