Päivi Leppänen nimitetty LADECin Perustamis- ja kehittämispalveluista vastaavaksi johtajaksi


14.11.2017

Päivi Leppänen (eMBA) on nimitetty Lahden Seudun Kehitys LADECin Perustamis- ja kehittämispalveluista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Hän aloitti uudessa tehtävässään 6.marraskuuta 2017 ottaen LADECissa vetovastuun henkilöasiakkaille tarjottavasta yrityksen perustamisneuvonnasta sekä yrityksille tarjottavista sijoittumis- ja kehittämispalveluista.

Päivi Leppänen on toiminut yli 30 vuotta myynti- ja johtotehtävissä. Leppäsellä on erityisesti vahvat näytöt myynnin kasvattamisesta muun muassa Postilla ja viimeisimpänä Leijona Cateringilla, jossa hän toimi myyntijohtajana sekä vastasi myös yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä.

”Päivillä on pitkä ja monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Haimme myynnin johtamisen osaajaa, jolla on myös kykyä viedä eteenpäin palveluitamme ja asiakasprosessejamme. Vahvana tiimipelaajana Päivi on erinomainen henkilö luotsaamaan aktiivista asiantuntijajoukkoamme ja kehittämään palveluitamme vastaamaan seudun elinkeinoelämän tarpeita”, kertoo Lahden Seudun Kehitys LADECin toimitusjohtaja Jukka Rantanen.

Päivi Leppänen ottaa uuden tehtävän innostuneena vastaan. Hän on hyvin tietoinen tavoitteesta, että Lahden kaupunkiseutu on mitatusti Suomen yritysystävällisin ja rohkein kestävä kasvukeskus vuonna 2020. ”Tartun tehtävään vakuuttuneena siitä, että meillä on kaikki menestymisen mahdollisuudet yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme, kuntien ja seudun yritysten kanssa. Minulle on valtavan tärkeätä, että teemme tiivistä yhteistyötä läpi organisaatiorajojen tavoitteiden saavuttamiseksi. On hieno haaste päästä tekemään työtä Lahden seudun menestyksen eteen”, toteaa Päivi Leppänen.

Lisätietoa:

Jukka Rantanen
toimitusjohtaja
044 749 9288  |  jukka.rantanen(at)ladec.fi

Päivi Leppänen
Johtaja
050 568 7446  |  paivi.leppanen(at)ladec.fi