Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Verkkokauppa kiitoon

Hankkeen nimi
Verkkokauppa kiitoon
Rahoitusohjelma
Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelma
Toteutusaikataulu
1.5.2020 - 30.4.2021
Diaarinumero
A75953
Budjetti
99 949 €
Hankkeen kuvaus

Tämän hankkeen tavoitteena on edistää päijäthämäläisten pk- ja mikroyritysten liiketoiminnan selviytymistä ja kasvua vahvistamalla yrittäjien verkkoliiketoiminnan osaamista, verkostoitumista ja asiakasratkaisuita konkreettisesti ja pitkäkestoisesti. Tämä edellyttää myös lokaalin e-commerce-osaamiskeskittymän pohjan rakentamista toiminnan tueksi.

Konkreettisina toimenpiteinä tarkennamme ensin verkkokaupan kehittämisen alueellisen tarpeen tarkemmin (kuluttaja vs. yrittäjien välinen kauppa, kotimaa vs. kv-toiminta, toimialat, kehitysvaihe, valmiudet yms.) koko yrittäjäkenttäämme koskien. Selvitys toimii pohjana Päijät-Hämeen pk- ja mikroyrityksille suunnatulle kehitysprojektille, millä edistetään valmiuksia ja edetään suoraan konkreettisiin verkkokauppatoteutuksiin - sekä ryhmissä että yksilöllisesti. Verkotamme myös alan ammattilaiset ja heidän asiakkaansa, koulutamme sopivasti asian sisällä ja ympärillä ja mahdollistamme 12 uuden päijäthämäläisen verkkokaupan rakentamisessa ja useiden jo toimivien verkkokaupan kehittämisessä. Hankkeen viestinnällä vaikutetaan laajemmin yritysten innokkuuteen kehittää verkossa tapahtuvaa liiketoimintaa. Lisäksi e-commerce-osaamiskeskittymän pohja syntyy hankkeen aikana.

Hanke toteuttaa maakunnallisia tavoitteitta nostamalla yritysten jalostusarvoa, lisäämällä alueen vetovoimaisuutta ja parantamalla yritysten tuotekehitystä uusissa teknologioissa. Lisäksi se auttaa alueen yrityksiä pärjäämään globaaleilla markkinoilla sekä avaamaan uusia kansainvälisiä mahdollisuuksia verkkokaupan avulla.

Rahoitusviranomainen
Päijät-Hämeen liitto
Hankkeen hallinnoitsija
Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Yhteyshenkilö
Kimmo Seppänen
kimmo.seppanen@ladec.fi
+358 44 7444 060