Jaa sivu

Liike.info

LADECin ylläpitämä www.liike.info -verkkopalvelu on ilmainen markkinapaikka ja kilpailijoiden kartoittamisen mahdollistaja.

Liike.infon käytetyin palvelu on toimitilapörssi. Vapaat liike-, varasto-, toimisto ja teollisuustilat löytyvät Lahden seudulta hakusivun kautta. Rekisteröityneenä verkkopalvelun käyttäjänä voit laatia ja päivittää ilmoituksia itse. Tarvittaessa Ladec tarjoaa apua verkkopalvelun käyttämisessä.

Liike.infon yrityshaussa on tiedot Lahden kaupunkiseudun toimipaikoista. Yrityksen kannattaa ilmoittaa muutos- ja lisäystiedoista Ladecille sivuston yhteydenottolomakkeen kautta.

Verkkopalvelu on avoin kaikille käyttäjille ja hakuja voi suorittaa kirjautumattakn. Ilmoittamismahdollisuuden saa käyttöön, kun

  • rekisteröityy käyttäjäksi
  • kirjautuu sivustolle sähköpostitilille saapuneen vahvistusviestin linkin kautta

Katso PDF-tiedostosta tarkemmat pikaohjeet.

Profiloitujen yritysalueiden tonttitarjonta löytyy www.lahtibusinessregion.fi –sivustolta

Ota yhteyttä:

Kuokkanen Helena

Kehittämisassistentti
Sisäiset palvelut
+358 40 358 0526
Laite- ja järjestelmäasiat, tietotuotanto, Liike.info
Olen Lappeenrannasta liki kymmenen vuotta sitten Heinolaan opiskelemaan muuttanut ja Lahden seudulle asettunut yo-merkonomi. Laajaan työnkuvaani sisältyvät asiakastuki Liike.info-sivuston käyttäjille, yhteyshenkilönä toimiminen laite- ja järjestelmäasioissa, tilastollinen tietotuotanto ja LADECin sisäinen raportointi. Mielenkiintoni kohdentuu digitalisaation ja ICT:n uusiin suuntauksiin. Työurani kehittämisyhtiöiden palveluksessa on jatkunut yhtäjaksoisesti yli 10 vuotta.