Jaa sivu

Palvelut sijoittuvalle yritykselle

Tarjoamme kattavia sijoittumispalveluita Lahden seudusta kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa.

Kartoitamme yrityksenne tueksi

  • Vapaiden toimitilojen ja yritystonttien saatavuuden ja soveltuvuuden.
  • Työvoiman saatavuuden.
  • Rahoitusmahdollisuudet (ml. ELY:n ja Finnveran palvelut).
  • Alihankintaverkostot ja yhteistyökumppanit.
  • Logistiset ratkaisut ja työmatkaliikenne.
  • Henkilöstön palkkaamiseen liittyvät tuet, koulutus- ja rekrytointipalvelut (ml. TE-toimiston palvelut).

Lisäksi avustamme yritystänne sähköön, kaukolämpöön ja -kylmään liittyvissä neuvotteluissa.

Lahden alueeseen liiketoimintaympäristönä voit tutustua osoitteessa www.lahtibusinessregion.fi

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaavan sijoittumistarjouksen / -ehdotuksen ja autamme sijoittumispäätöksen käytännön toteutuksessa!

Laakso Miika

Liiketoimintakehittäjä
Sijoittumispalvelut
+358 40 547 7160
Sijoittumispalvelut, Lahden kuntayhteyshenkilö
Olen tehnyt lähes 20-vuotisen työurani kokonaan Lahden seudun elinkeinoelämän ja yritysten eteen niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Alkutaipaleeni oli vahvasti matkailun, matkailuyritysten sekä tapahtumien kehittämisessä. Viimeiset vuodet olen tehnyt töitä laajasti investointien edistämisen sekä rahoituksen parissa eri sektoreilla.
 

Vainiomäki Marian

Asiakaspalvelupäällikkö
Sijoittumispalvelut
+358 40 505 7775
Sijoittumispalvelut, Lahden Tiedepuiston palvelukonseptit, toimitilat
Olen Lahen oma likka ja ylpeänä pidän kotikaupungin lippua korkealla! Teen suurella sydämellä työtä, ja edistän Lahden alueen kasvua: houkuttelen yrityksiä sijoittumaan alueelle. Myynti, asiakaskokemus ja palvelujohtaminen ovat ammatillisia intohimojani. B-to-B myynti on työni ydintä ja teen sitä asteella H-to-H: Human-to-human. Monipuoliseen työnkuvaani kuuluu myös Lahden Tiedepuiston kehittäminen, toimitilavuokraus, palvelukonsepti, tapahtumat ja viestintä. - Hymyillään kun tavataan!
 

Kesäniemi Sari

Asiakkuuspäällikkö
Sijoittumispalvelut
+358 50 383 8328
Sijoittumispalvelut, logistiikka, HHJ
Olen moottoripyöräilevä yritys- ja aluekehitysammattilainen, joka on kurvaillut runsaan 20-vuoden ajan erilaisia yrityskehittämisen valtateitä. Kansainvälisen kaupan kannukset olen hankkinut niin Venäjältä, Euroopasta kuin Lähi-Idästäkin. Teknologiakeskuksessa ja elinkeinoyhtiössä olen rakentanut yritysten liiketoimintakonsepteja ja kehittänyt julkisen sektorin palveluja. Nyt vedän Invest in -tiimiämme ja myyn alueemme vahvaa osaamista ja yritysverkostoja. Sijoitu sinäkin Lahden seudulle!