Jaa sivu

Yrityskummit

Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen.

Sinun on mahdollista saada avuksesi ulkopuolinen, kokenut asiantuntija, joka tukee yrityksesi kehitystä osaamisensa ja näkemystensä avulla.

Lahden alueen yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen, omistajanvaihdokset jne. Yrityskummi tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisin silmin.

Yrityskummipalvelut tukevat ja täydentävät LADECin alueellisia yrityspalveluja. LADEC toimii koordinaattorina alueen 20 yrityskummin ja yrittäjien välillä.

 

Ota yhteyttä

Kangas Pasi

Liiketoimintakehittäjä
Perustamis- ja kehittämispalvelut
+358 40 727 2702
Omistajanvaihdokset, sukupolvenvaihdokset, yrittäjyys, yrityskummit
Olen yrittäjäperheestä, kaupallisen koulutuksen läpikäynyt liiketoimintakehittäjä. Minulla on aiempaa työkokemusta niin teollisuudesta kuin palvelualoilta. LADECissa olen erityisesti perehtynyt yritysten erilaisiin omistajanvaihdostilanteisiin. Lisäksi olen useamman vuoden toiminut yrityskummitoiminnan aluekoordinaattorina. Vapaa-ajalla harrastan koirani kanssa agilitya, josta menestystä on kertynyt niin kansallisella kuin kansanvälisillä areenoilla.