Jaa sivu

Nordic Innovation Accelerator - Avoin innovaatiopalvelu tuotekehityshaasteiden ratkaisuun

Nordic Innovation Accelerator (NIA) on uudentyyppinen avoin verkkopalvelu ja toimintamalli toimialarajat ylittävien innovatiivisten ratkaisujen hakuun. Palvelun lanseerasivat vuonna 2013 maailman johtava ympäristöalan palveluita tarjoava Veolia Environnement ja LADEC. Malli pohjautuu Veolia Innovation Accelerator -ohjelmaan, jossa etsitään avoimen innovaation avulla uusia ideoita ja teknologioita valmiiksi määriteltyihin ja asiakkaiden tarpeista lähteviin kysymyksiin.

NIA tarjoaa Suomessa ja Pohjoismaissa toimiville erikokoisille ja eri vaiheissa oleville yrityksille mahdollisuuden nopeuttaa kehittämänsä teknologian tai palvelun markkinoillepääsyä verkostoitumisen ja yhteistyön kautta.

NIA:n avulla suur- ja kasvuyritykset voivat aloittaa yhteisprojekteja, joissa ratkaistaan tuotekehityshaasteita. Haasteiden lanseeraajat voivat olla joko suuryrityksiä tai muita toimijoita, kuten korkeakouluja. Ratkaisun hakija asettaa NIA-alustan kautta haasteen, johon yritykset pääsevät esittämään ratkaisuja.

Kasvu kiinnostaa? - Rekisteröi yrityksesi NIA:n jäseneksi!

Jos yritykselläsi on kasvuhaluja, kannattaa rekisteröityä heti NIA:n jäseneksi - tällöin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista avautuvista hauista. Palvelu on maksuton.

Suuryritys - Etsitkö uusia innovatiivisia ratkaisuja?

Mikäli taas edustat suuryritystä tai muuta organisaatiota, joka haluaisi asettaa NIA:n kautta innovaatiohaun, ota yhteyttä.

NIA-palveluun voi tutustua osoitteessa www.nordicinnovationaccelerator.com

Ota yhteyttä - kerromme lisää!

 

Nordic Innovation Accelerator