ProtoLAHTI

Kehitä yrityksesi ideat tuotekonsepteiksi ja tuotteiksi, rakenna toimivia prototyyppejä ja testaa ne asiakkaillasi tai potentiaalisilla loppukäyttäjillä.


Lahden Seudun Kehitys Ladec Oy:n ProtoLAHTI palvelu tarjoaa alueen pk- yrityksille, tuotekehittäjille ja suunnittelijoille palvelukokonaisuuden, joka mahdollistaa niin fyysisten kuin digitaalistenkin tuote- ja palveluideoiden kehittämisen, prototypoinnin ja testaamisen- edullisesti ja helposti.

LADECin asiantuntija neuvoo ja tukee Lahden kaupunkiseudun yrityksiä tuoteidean kanssa eteenpäin ja auttaa löytämään avuksi sopivimmat eri alojen osaajat sekä testauttamaan ideat tai prototyypit asiakkailla ja käyttäjillä. 
 

ProtoLAHTI

  • LADECin asiantuntijoiden maksutonta neuvontaa ja sparrausta projektien suunnittelu- ja toteutusvaiheissa
  • LADECin muut maksuttomat yrityskehitys- ja rahoitusneuvontapalvelut sekä asiantuntijaverkostot käytettävissä
  • LADECin Lahen D -tuotekehityspaneelista käyttäjätietoa kyselyillä tai testaustilaisuuksissa
  • LADECin yhteistyökumppanin, Ideaverstaan, tilat, koneet ja laitteet vuokrattavissa mallinnukseen, prototypointiin ja testauksiin.

”ProtoLAHTI ja Ideaverstas mahdollistivat meille uuden tuotteen kehittämisen, muottivalut ja mallikappaleiden teon. Tarvittavat koneet ja työkalut olivat käytettävissämme sekä neuvoa ja tukea oli saatavilla.” - Teemu Laiho, CCustom -

Lahden keskustassa, Sammonkatu 8:ssa sijaitsevalta Ideaverstaalta voit vuokrata tuotekehitystyössä, prototypoinnissa, mallinrakentamisessa ja testauksessa tarvitsemasi tilat ja laitteet silloin kun – ja niin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa kuin tarvitset! Ideaverstaalle voit myös sijoittaa omia koneita ja halutessasi vuokrata niitä verstaan muille käyttäjille. Ideaverstaalta voi vuokrata puun, metallien ym. materiaalien työstöön tarvittavien koneiden ja laitteiden lisäksi mm. hitsaukseen tarvittavat työkalut, laserleikkuri sekä virtuaalimallien kokeilu ja kehittämislaitteisto.  

Lisätietoja Ideaverstaasta ​​