Soita meille 044 702 2700

search Haku

  fi en

Muotoilulla kilpailuetua

Muotoilulla kilpailuetua

Muotoilu on muutakin kuin kauniin ulkomuodon luomista. Käyttäjälähtöisen muotoilun, teknologian ja digitaalisaation sekä materiaali- ja markkinointiosaamisen yhdistäminen ovat avaimia menestykseen! Muotoilun keinoin voidaan lisätä paitsi tuotteiden haluttavuutta, myös tuotannon kannattavuutta.

Muotoilun ja muotoiluosaamisen merkitys yritysten menestymiselle kasvaa koko ajan. Tuotteita ja palveluita pitää globaaleilla markkinoilla kehittää, muotoilla, käyttäjien lähtökohdista ja tarpeista.

Tuotekehitykseen ja muotoiluun satsatuilla investoinneilla on osoitettu olevan suora yhteys yrityksen menestykseen. Suurten yritysten lisäksi myös yhä useammassa pk-yrityksessä muotoilua on alettu hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja kilpailuedun luomisessa.

Digitalisaation myötä asiakkaiden ja ihmisten palvelu on murroksessa ja tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia. Ihmislähtöisellä (käyttäjälähtöisellä) muotoilulla on merkittävä rooli yritysten kasvun mahdollistajana.

LADEC auttaa Lahden seudun yrityksiä kehittämään kilpailukykyisiä uusia tuotteita ja palveluita - käyttäjien, asiakkaiden ja asukkaiden tarpeet, toiveet ja mielipiteet huomioivalla, kestävällä tavalla!

LADECin muotoiluneuvonta yrityksille

  • Neuvomme yritystäsi käyttäjälähtöisen tuote- ja palvelumuotoilun, brändin ja markkinointiviestinnän valjastamisessa keinoiksi pärjätä ja kasvaa. 
  • Autamme ja neuvomme puolueettomasti ja maksutta sopivien ulkopuolisten muotoilun, tuotekehityksen ja markkinoinnin ammattilaisten löytämisessä ja valinnassa: -> Palveluhakusivusto Design Lahti FIND.

Palvelemme Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella toimivia yrityksiä. Maksutta.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka muotoilusta tehdään juuri Sinun yrityksesi kilpailutekijä! - Tai miten voisimme auttaa kuntaasi kaupunkiympäristökohteiden ja julkisten palveluiden muotoilussa.

LAHDEN SEUDULLA MUOTOILU ON GEENEISSÄ

Lahden seudulla tunnetut yritykset, kuten Isku, Kemppi, Luhta ja Stala, ovat jo vuosia hyödyntäneet paikallista teollisen muotoilun huippuosaamista sekä käyttäjiltä saatavaa tietoa ja palautetta tuotekehityksessään. Viime vuosina myös monet pienemmät ja nuoremmatkin yritykset ovat alkaneet hyödyntää muotoilua yhtenä menestystekijänä. 

Ja mikä olisi, etteivät hyödyntäisi: onhan Lahdessa Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti, alansa huippu Suomessa, ja myös maailmalla tunnettu ja tunnustettu muotoiluammattilaisten opinahjo!

Muotoilulla luodaan Lahden seudulle uutta bisnestä, entistä toimivampia julkisia palveluita ja viihtyisiä ympäristöjä olla ja elää – työpaikkoja ja hyvinvointia. Muotoilijoiden, yritysten, opiskelijoiden ja asukkaiden yhteistyönä. Yhdessä tekemällä ja kestävää kehitystä tukien.

LADEC on mukana edistämässä Lahden kaupunkiseudun muotoiluosaamista sekä kehittämässä muotoilun käyttöä lisääviä palveluja ja toimintaympäristöjä. Autamme korkeakouluja, kaupunkiseudun kuntia ja yrityksiä löytämään toisensa ja tekemään yhdessä töitä Lahden seudun muotoiluosaamisen menestyksekkääksi hyödyntämiseksi. 

 

Löydä digi-, tuotekehitys- ym. suunnittelualojen paikalliset osaajat avuksesi: Design Lahti FIND

Tutustu ja osallistu: LADEC Tapahtumat

Seuraa ajankohtaisia tapahtumia ja uutisia somessa: #designlahti

Design Lahti Facebook

LADEC Facebook  |  LinkedIn  |  Instagram
 

Mikä Sinun yrityksesi tilanne, tavoitteet ja haasteet ovat?

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen liiketoimintakehittäjämme kanssa! Kartoitetaan tilanne ja mietitään yhdessä, mitä pitäisi tehdä!